Tapahtumatilat Helsinki

Musiikkitalo tarjoaa toimivat ja taatusti mieleenpainuvat puitteet tapahtumaan kuin tapahtumaan. Tämän tiiviin paketin avulla voit tutustua tiloihimme ja niiden mahdollisuuksiin kootusti.

Musiikkitalon monipuoliset tilat tarjoavat parhaat puitteet, olipa tapahtuman osallistujamäärä mitä vain 10 ja 1600 osallistujan väliltä. Muistathan, että Musiikkitalon ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissäsi kaikissa tapahtumissa niin tapahtumasuunnittelun, tekniikan kuin tarjoiluidenkin osalta.

Konserttisali ikimuistoisiin tapahtumaelämyksiin

Musiikkitalon Konserttisali on ainutlaatuinen tila suuria konsertteja sekä muita musiikki- ja kulttuurielämyksiä varten. Salin 360 asteen katsomo mahdollistaa mieleenpainuvat esitykset jopa 1693 henkilölle. Saliin saa tarvittaessa myös 28 pyörätuolipaikkaa. Konserttisalin lava koostuu 20 liikkuvasta osasta, jotka voi nostaa tai laskea haluttuun muotoon.

Konserttisali tarjoaa yrityksille mahdollisuuden järjestää unohtumattomat gaalat, seminaarit, paneelikeskustelut sekä vuosikokoukset. Konserttisalissa onnistuvat myös korkealuokkaiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.

Esteetön Paavo-sali mukautuu moneen

Paavo-salin erikoisuutena on sen muunneltavuus: tilaan saadaan tarpeen mukaan joko nouseva katsomo tai korotettu lava ja tasainen lattia ja lisäksi tilaan voidaan tuoda liikuteltavaa ääni-, valo- ja projisointitekniikkaa. Katsomoon mahtuu jopa 320 istumapaikkaa. Olisiko Paavo-sali juuri sinun yrityksesi seminaaria tai puhetilaisuutta ajatellen paras tapahtumatila?

Musiikkitalon Terassi – tapahtuma rennoissa puitteissa

Upea lämmitetty Terassimme on valmis ottamaan lämpimästi vastaan monen kokoiset tilaisuudet. Terassille lasikaton suojaan mahtuu n. 60–100 henkilöä, koko terassialueelle jopa 300 – ja mikäli tämäkään ei vielä riitä –  on alue laajennettavissa tarvittaessa myös viereiselle nurmikolle. Lava voidaan rakentaa tarpeen mukaan ja tila on täysin varusteltu myös TV-tuotantoja ajatellen. Terassimme lämmössä voit järjestää tapahtumia, kuten seminaareja, kokouksia ja kulttuuritapahtumia, lähes ympäri vuoden.

Tyylikäs Ravintola – Klubi sopii kovaankin menoon

Oman sisäänkäynnin, narikan sekä kiinteän esiintymislavan ansiosta Ravintola – Klubi on ihanteellinen muun muassa lehdistötilaisuuksien, aamuseminaarien, cocktailtilaisuuksien sekä juhlien ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen. Tilassa onnistuvat myös ammattimaisesti toteutetut TV-tuotannot. Tila on esteetön ja tarjoaa 120 istumapaikkaa tai 250 seisomapaikkaa. Järjestäisitkö täällä yrityksesi iltatilaisuuden?

Musiikkitalon lämpiöt kokouksiin ja messuihin

Musiikkitalon lämpiöt ovat monipuolisia tiloja, jotka sopivat monen tyyppisiin tapahtumatarpeisiin. Lämpiöissä onnistuvat niin kokoukset, seminaarit ja lanseerautilaisuudet kuin messut ja näyttelytkin. Lämpiöt tarjoavat tilaa 80-800 henkilölle ja tiloihin on toteutettavissa lava tarpeen mukaan. Liikuteltava ääni-, valo- ja projisointitekniikka vastaavat vaativiinkin tekniikkatarpeisiin.

Tumma ja mystinen Black Box

Black Box on monipuolinen tila, joka toimii nousevan teleskooppikatsomonsa ja akustiikkansa ansiosta vahvistettujen konserttien ja puhetilaisuuksien pitopaikkana. Ilman katsomoa tilan tasainen lattia sopii sekä seisovalle yleisölle että istuville illallisille. Tilaa on isommankin yleisön tarpeisiin: ilman katsomoa salissa on 350 seisomapaikkaa.

Camerata – tila säädettävällä akustiikalla

Cameratan erikoisuus piilee sen akustiikassa: tilassa on sähköisesti säädettävä akustiikkaverhosto, jonka ansiosta tilan akustiikka tukee sekä konsertteja että erilaisia puhetilaisuuksia. Cameratassa erityisesti pienempien kokoonpanojen konsertit ja taide-esitykset pääsevät loistamaan, tyylilaijista riippumatta. Camerata antaa upeat puitteet myös seminaareille, kokouksille sekä kaikenlaisille puhetilaisuuksille. Kiinteä katsomo tarjoaa istumapaikan 239 henkilölle.

Sonore laajenee moneen suuntaan

Sonoren akustiikka on suunniteltu erityisesti laulumusiikille ja musiikkiteatterille, mutta se palvelee hyvin myös esimerkiksi yritysten puhetilaisuuksia, kokouksia sekä ohjelmallisia yritystapahtumia. Koko salin levyinen suuri esiintymislava tarjoaa esiintyjille ja tarvittaessa myös lavasteille ja muulle tekemiselle runsaasti tilaa. Sonoren kiinteä, loivasti nouseva katsomo mahdollistaa hyvät näkymät lavalle. Orkesterisyvennystä voidaan tarvittaessa käyttää sekä näyttämön että katsomon laajentamiseen, mikä lisää tilan käyttömahdollisuuksia entisestään. Yleisökapasiteetti: 206-278 istumapaikkaa.

Organo-sali tyhjänä
Musiikkitalosta löydät monipuolisesti muokattavissa olevia tiloja tapahtumallesi. Kuvassa kaunis tapahtumatila Organo.

Kokoustilat Helsinki – Musiikkitalo

Auditorio perinteisiin luentoihin ja kokouksiin

Musiikkitalon käytännöllinen Auditorio tarjoaa kompaktin kokoustilan keskellä Helsinkiä. Akustisesti korkealaatuisessa tilassa onnistuvat mm. luennot, seminaarit, kokoukset ja tiedotustilaisuudet. Auditoriossa on esiintymislavan sijaan puhujankoroke ja katsomossa on mukavat istuimet 82 henkilölle.

Esteetön ja näyttävä Terassilämpiö

Pitkänomainen Terassilämpiö on mahdollista muuttaa kalustuksen mukaan toimivaksi kokous- ja seminaaritilaksi tai vaikka näyttäväksi juhla- tai illallissaliksi. Tilassa ei ole esiintymislavaa, vaan lattia on tasainen, joka mahdollistaa esteettömän tilasuunnittelun 10–90 hengelle. Tilassa on myös itsepalvelunaulakko n. 30 hengelle.

Upea Organo mieleenpainuviin kokouksiin

Urkukonserttisaliksi suunniteltu kaunis Organo sopii konserttien lisäksi erinomaisesti myös seminaarien ja kokousten järjestämiseen. Organon upeat urut jäävät varmasti tilaisuuteen osallistuvien mieliin, jolloin muistijäljet painavastakin asiasta pureutuvat paremmin mielen sopukoihin. Kalustuksesta riippuen tilaan on mahdollista saada 80–140 istumapaikkaa irtotuolein, jotka voidaan asettaa haluttuun järjestykseen tapahtuman luonteesta riippuen.