Esittelykierrokset

Tutustu musiikin maailmaan ja taiteen takahuoneisiin Musiikkitalon esittelykierroksella! Kierros avaa mielesi nauttimaan talon tarjonnasta uusin silmin ja korvin.

Avoimet yleisökierrokset

Mikä on sointilatvus? Onko Konserttisalin penkeillä keuhkot? Millaiset ovat Musiikkitalon uudet konserttisaliurut?  Musiikkitalon avoin yleisökierros avaa ovet talon arkkitehtuuriin, kulissien taakse ja Konserttisaliin. Urkuesittelyssä ja urkukierroksella tutustutaan Musiikkitaloon valmistuneisiin ainutlaatuisiin Rieger-urkuihin.

Tulevien esittelykierrosten ajankohdat löydät Musiikkitalon tapahtumakalenterista. Liput ovat myynnissä Musiikkitalon lipunmyynnissä.

Tutustu Konserttisalin urkuihin

Urkukierros

Urkukierroksella tutustutaan Konserttisaliin valmistuneisiin maailman suurimpiin moderneihin konserttiurkuihin oppaan johdolla. Kesto 1 tunti.

Soiva urkuesittely

Soivassa urkuesittelyssä kuullaan lisätietoja Konserttisalin uusista uruista oppaan ja urkurin johdolla. Esittely sisältää myös musiikkia. Kierros ei ole esteetön. Kesto 1 tunti.

 

Musiikkitalon Konserttisali värivaloin valaistuna.

Kurkista kulisseihin ja talon toimintaan

Kulmat tutuiksi

Kulmat tutuiksi -kierroksen aikana tutustutaan Musiikkitalon toimintaan, arkkitehtuuriin ja Konserttisaliin. Kesto 1 tunti.

Musiikkitalon Backstage-passi

Musiikkitalon backstage-passi -kierros vie sinut paikkoihin, joissa ei ole moni käynyt ja joihin ei tavallisilla esittelykierroksilla pääse. Kuulet myös takahuoneiden tarinat! Kesto 1,5 tuntia.

Siirry takaisin sivun alkuun