Medialle

Mediapankki

Mediapankin materiaali on vapaasti käytettävissä Musiikkitaloa koskevan toimituksellisen aineiston yhteydessä. Muissa tapauksissa ota yhteyttä: viestinta@musiikkitalo.fi. Mainitsethan Musiikkitalon ja kuvaajan nimen aina kuvia julkaistessasi.

Logot

Musiikkitalon tunnuksen pisteet kuvastavat ihmisiä, jotka ovat kerääntyneet ikään kuin nuotiopiiriin musiikin ympärille. Tunnuksen kehät muistuttavat loittonevia ääniaaltoja tai ilotulitusta.

Lataa tästä Musiikkitalon logot mustana ja valkoisena
Lue tästä ohjeistus tunnuksen käytöstä

Kuvat

Musiikkitalon Mannerheimintien sisäänkäynti päivällä (TIF), kuvaaja Arno de la Chapelle
Musiikkitalon Mannerheimintien sisäänkäynti illalla (TIF), kuvaaja Arno de la Chapelle
Musiikkitalo Mannerheimintien suunnasta (JPG), kuvaaja David Jakob
Musiikkitalo Kansalaistorin suunnasta (JPG), kuvaaja Petri Anttila
Konserttisali (JPG), kuvaaja Sakari Röyskö
Konserttisalin urut (JPG), kuvaaja Sakari Röyskö

Kuvaukset Musiikkitalon alueella

Ei-kaupalliset kuvaukset

Musiikkitalon julkisissa tiloissa saa kuvata omaan tai journalistiseen käyttöön, kunhan kuvaukset eivät häiritse talon asiakkaita tai talon toimintaa. Toisin sanoen, ethän viritä esimerkiksi pitkiä sähköjohtoja tai estä asiakkaiden kulkua. Kuvauksista tulee aina ilmoittaa etukäteen Musiikkitalon viestinnälle viestinta@musiikkitalo.fi. Taloon saavuttaessa on ilmoittauduttava infopisteeseen. Musiikkitalolla on oikeus evätä kuvaukset.

Kaupalliset kuvaukset

Kaupallisiin kuvauksiin luvat käsittelee ja mahdolliset veloitukset määrittelee Musiikkitalon tapahtumamyynti: myynti@musiikkitalo.fi.

Konserttien kuvaaminen ja lehdistöliput

Musiikkitalo ei hallinnoi lehdistölippuja eikä konserttien tai niiden harjoitusten kuvauslupia. Lehdistön edustajia pyydetään olemaan suoraan yhteydessä kyseisen konsertin järjestäjään. 

Konserttien taltiointi on lähtökohtaisesti kielletty, ellei järjestäjä toisin ohjeista. Ennen konserttia, taputusten aikaan ja konsertin jälkeen on sallittua ottaa kuvia omaan tai journalistiseen käyttöön.

Teitä palvelevat

Yleiset Musiikkitalon viestintään ja markkinointiin liittyvät viestit pyydämme lähettämään osoitteeseen viestinta@musiikkitalo.fi.

Siirry takaisin sivun alkuun