Kouluille ja päiväkodeille

Musiikkitalo on myös lasten talo: luokat voivat varata esittelykierroksen tai konserttilippuja. Päiväkodit toivotamme tervetulleiksi lastenkonsertteihimme. Konserttisalin lava on Suomen suurin rumpu – tule kuulemaan, kuinka se soi! 

Koululaiskierrokset

Musiikkitalo tarjoaa kierrokset koululuokille ja toisen asteen opiskelijaryhmille veloituksetta. Kierros kestää 45 min, ja tutuiksi tulevat Musiikkitalon toiminta ja arkkitehtuuri sekä Konserttisali. Kierros ei sisällä musiikkia ja sopii parhaiten n. 3. luokasta ylöspäin.

Kierrokselle voi osallistua vain yksi luokka kerrallaan ja mukana tulee olla valvoja. Ennen vierailua luokka voi tutustua sinfoniaorkesteriin YLE:n orkesterikoneen tai tämän HKO:n artikkelin avulla.

Tee varaus täyttämällä tämä lomake viimeistään n. 1 kk ennen toivomaasi ajankohtaa. Parhaiten aikoja löytyy iltapäivisin n. klo 13 – 15.

Konsertit ja kenraaliharjoitukset

Yksi konsertti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Helsingin kaupunginorkesteri ja Radion sinfoniaorkesteri tarjoavat lippuja kenraaliharjoituksiin koululais- ja opiskelijaryhmille maksutta. Liput varataan ennakkoon suoraan orkestereilta: Helsingin kaupunginorkesteri ja Radion sinfoniaorkesteri.

Isommat koululaiset  ja opiskelijat voivat osallistua Sibelius-Akatemian maksuttomiin matineoihin, joissa esiintyjät itsekin ovat nuoria. Paikat voi varata kunkin matinean tuottajalta – ajankohdat ja yhteystiedot käyvät ilmi tapahtumakalenteristamme.

Lisäksi moniin konsertteihin on saatavissa edullisia koululais- ja opiskelijalippuja. Varaa liput Musiikkitalon täyttämällä tämä lomake.

Päiväkoti-ikäisille ja alkuopetuksen luokille suosittelemme lastenkonsertteja, joista osaan  on vapaa pääsy. Lastenkonsertit on listattuna tapahtumakalenterissamme.

Siirry takaisin sivun alkuun