Taideyliopiston Töölön kampuskirjasto

Taideyliopisto Töölön kampuskirjasto on kaikille avoin, yliopiston opetuksen ja tutkimuksen eri taiteenaloille erikoistunut taidekirjasto. Kirjasto sijaitsee Sibelius-Akatemian tiloissa. Kirjastossa on useita vapaasti käytettäviä kuuntelu- ja katselupaikkoja, tietokoneita verkkoaineistojen käyttöön sekä lukuhuone hiljaiseen työskentelyyn.

Esittely

Lukupaikoilla on mahdollista työskennellä omalla kannettavalla tietokoneella.

Kirjastossa toimii sekä Taideyliopiston langaton verkko että Musiikkitalon vieraille tarkoitettu, vapaasti käytettävä langaton verkko.

Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä ja esteettömiä WC-tiloja löytyy rakennuksen jokaisesta kerroksesta.

Kuunteluhuoneet

Kirjastossa on kolme monipuolisella laitteistolla varustettua kuunteluhuonetta, jotka ovat ensisijaisesti Taideyliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Kirjaston kuunteluhuoneita voi käyttää myös ryhmätyötiloina tai esimerkiksi tutkimuksessa haastattelujen tekemiseen.

A-huoneeseen (S1104) sopii n. 6 henkeä, B- ja C-huoneisiin (huoneet S1103 ja S1115) 2-3 henkeä.

Kuunteluhuoneen voi varata Peppi-järjestelmässä, sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä kirjastossa.

Jos kuunteluhuone on varattu, mutta sitä ei tulla käyttämään 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta, on tila muiden käytettävissä.

Kopiointi, skannaus ja tulostus

Kirjastossa on Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kaksi monitoimilaitetta (kopiointi, skannaus ja turvatulostus). Ulkopuolisille asiakkaille on tarjolla  Print in City -monitoimilaite, jonka käytöstä löydät lisätietoa osoitteesta fi.printincity.com.

Kopiointiin liittyvät hinnat löydät kirjaston palveluhinnastosta.

Siirry takaisin sivun alkuun