Musiikkitalon ravintolat

Musiikkitalossa sinua palvelevat kahvila, opiskelijoiden arkilounas sekä kesäisin Terassi. Tarjoamme myös catering-palvelut tiloissamme järjestettäviin yksityistilaisuuksiin.

Kahvila ja terassi

  • Ma–Pe: 11.00 – 18.00
  • La: 11.00 – 18.00
  • Su: Suljettu

Lounasravintola

  • Ma–Pe: Suljettu
  • La: Suljettu
  • Su: Suljettu

Kahvila

Avara ja valoisa Musiikkitalon kahvila on suosittu tapaamis- ja työskentelypaikka, jonne voit tulla viettämään aikaa tai työskentelemään rauhallisessa ympäristössä. Tervetuloa siemailemaan kaupungin parasta kahvia ja makeita ja suolaisia herkkuja! Tilassa on nopea avoin langaton internetyhteys.

Konsertti-iltoina kahvila palvelee väliajan päättymiseen asti.

Terassi

Terassi aukea jälleen keväällä 2024! Kesällä Musiikkitalon terassi on Helsingin keskustan kaupunkilaisten kesäinen olohuone. Terassilla tarjoillaan monipuolinen kattaus livemusiikkia, kylmiä juomia ja herkullisia ruokia. Tule siis syömään, juomaan ja viihtymään keikkoja kuunnellen tai lautapelejä pelaten. Baarimestarimme loihtivat spritzit, mojitot ja muut kesädrinkit janoisille. Keittiöstä tarjoillaan nälkäisille muun muassa Musiikkitalon burgereita, lohikeittoa sekä raikkaita bowleja.

Terassin voi vuokrata myös yksityistilaisuuksia varten. Järjestä juhlat tai vaikka yrityksesi kesäjuhlat Helsingin parhaalla paikalla. Pyydä tarjous!

Lounasravintola

Tarjoilemme maistuvan lounaan arkisin klo 11–14. Lounas sisältää lämpimän kasvis- ja lihavaihtoehdon, päivän keiton sekä salaattipöydän. Lounasbuffetin hinta 12 €. Korkeakouluopiskelijoille, joilla on Kelan ateriatukeen oikeuttava opiskelijakortti, lounaan hinta on 2,95 €.

Väliaikatarjoilut

Väliaikatarjoilut kruunaavat konserttielämyksen. Tarjoiluissamme panostamme kotimaisuuteen ja laatuun.  Suosittelemme tilaamaan konserttien väliaikatarjoilut etukäteen, jolloin voit valita laajemmasta valikoimasta, ja tarjoilut katetaan valmiiksi lämpiöön.

Teethän sähköisen sekä sähköpostilla lähetettävän ennakkotilauksen viimeistään edellisenä arkipäivänä kello 12.00 ennen tapahtuman alkua.

Tilaa tarjoilut ennakkoon

  • Verkosta
  • Sähköpostitse arkisin kello 9.00–16.00 välillä: valiaikatarjoilut@musiikkitalo.fi
  • Musiikkitalosta väliaikatarjoilujen tilauspisteeltä ennen konserttia. Tilauspisteellä maksutapana käy vain korttimaksu. Kahvilapisteellä voi maksaa sekä kortilla että käteisellä.

Lue lisää väliaikatarjoiluista!

Ravintolapalvelut tapahtumille

Vastuullista, ilmastoystävällista ja laadukasta – Musiikkitalon ravintolapalvelut loihtivat näyttävät ja maukkaan tarjottavat tapahtumiin.
Lue lisää ja pyydä tarjous!

Musiikkitalon ravintolapalveluiden yhteystiedot

Musiikkitalo | Compass Group

020 707 0480 | ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi

Arkisin 9.00–16.00

Muut palvelut

Esittelykierrokset

Tutustu musiikin maailmaan ja taiteen takahuoneisiin Musiikkitalon esittelykierroksella! Kierros avaa mielesi nauttimaan talon tarjonnasta uusin silmin ja korvin.

Yleisöä Konserttisalin eturiveissä.

Ryhmille

Vaihda arki juhlaan yhteisellä konserttimatkalla tai kurkista Musiikkitalon kulisseihin esittelykierroksella! Tutustu ryhmille suunnattuihin palveluihimme ja varaa ryhmällesi mieleenpainuva päivä täynnä kulttuuria.

Kouluille ja päiväkodeille

Musiikkitalo on myös lasten talo: luokat voivat varata esittelykierroksen tai konserttilippuja. Päiväkodit toivotamme tervetulleiksi lastenkonsertteihimme. Konserttisalin lava on Suomen suurin rumpu – tule kuulemaan, kuinka se soi! 

Ostinato

Nuottikauppa Ostinato tarjoaa Pohjoismaiden parhaimman valikoiman nuotteja ja musiikkikirjallisuutta

Kirjasto

Sibelius-Akatemian kirjastopalvelut. Kirjasto on erikoistunut yliopiston opetuksen ja tutkimuksen eri taiteenaloille ja on kaikille avoin.

Tarjottimella leivoinnaisia ja suolaisia herkkuja.

Väliaikatarjoilut

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Maistuvat väliaikatarjoilut kruunaavat konserttikokemuksen.

Yhteystiedot

020 707 0400 (vaihde)

Puheluhinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Siirry takaisin sivun alkuun