Restaurangtjänster

I Musikhusets café kan du äta en lunch som också serveras som studentlunch åt studerande. På sommaren är också uteserveringen öppen. För privata evenemang erbjuder vi även cateringtjänster.

Kafé och terrassen

  • Mån–Fre: Stängd
  • Lör: Stängd
  • Sön: Stängd

Lunchrestaurang

  • Mån–Fre: Stängd
  • Lör: Stängd
  • Sön: Stängd

Aukioloajat: terrace

Cafét

Musikhusets öppna och ljusa café är en populär träffplats och en plats där man kan jobba. Välkommen att umgås eller arbeta i en lugn miljö och njuta av stans bästa kaffe och någonting sött eller salt. Cafét erbjuder snabb och öppen trådlös nätförbindelse. På konsertkvällar stänger cafét efter pausen.

Uteserveringen

Uteserveringen öppnar åter på våren! På sommaren är Musikhusets uteservering ett öppet vardagsrum för helsingforsarna. Gästerna kan njuta av mångsidig livemusik, kalla drycker och läckra maträtter. Så kom för att äta, dricka och trivas, lyssna på musik eller spela brädspel. Vår barmästare trollar fram spritzs, mojitos och andra sommardrinkar åt den törstige. Den hungrige kan välja mellan Musikhusets burgare,
laxsoppa och fräscha bowls. Uteserveringen kan också hyras för privata evenemang. Ordna ett party eller t.ex. Firmans sommarfest på paradplats mitt i Helsingfors.

Lunchrestaurangen

Vi serverar en välsmakande lunch vardagar kl. 11–14. I lunchen ingår en varmrätt (vegetarisk eller med kött), dagens soppa och ett salladsbord. Pris: 12 €. För högskolestuderande med studentkort som berättigar till FPA:s måltidsstöd kostar lunchen 2,95 €.

Restaurangtjänster för evenemang

I vår färdiga meny har vi fokuserat på hållbarhet, skördesäsonger och klimatvänlighet – och självfallet på den goda smaken! I varje meny finns ett läckert veganskt alternativ.
Högklassiga inhemska råvaror borgar för god kvalitet. Hållbart, klimatvänligt och högklassigt. Musikhusets restaurangtjänster bjuder på kvalitet både i glaset och på tallriken.
Vår kära hemplanet består oss med det vi behöver; på oss ankommer att svara för att miljön och klimatet inte tar skada. Vi tillreder mat av inhemska råvaror och beaktar
också klimataspekten. Compass Groups mål är att vara kolneutral senast år 2030.

Kontaktuppgifter till Musikhusets restaurangtjänster

Musiikkitalo | Compass Group

020 707 0480 | ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi

Vard. 9.00–16.00

Andra tjänster

Guidade turer

Lär känna musikens värld och konstens bakre rum på Musikhusets guidade tur! Dina sinnen öppnas upp och du får en rikare upplevelse av husets utbud.

Yleisöä Konserttisalin eturiveissä.

Grupper

Gör vardagen till fest med en konsertresa i grupp! Reservera gruppbiljetter till konserter eller en guidad vandring för din grupp.

Kontakt

020 707 0400 (telefonväxel)

Samtalspriser: 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min

Back to top