Väliaikatarjoilut

Tarjottimella leivoinnaisia ja suolaisia herkkuja.

Maistuisiko väliajalla lasi kuohuvaa, kuppi kuumaa tai pientä syötävää? Maistuvat väliaikatarjoilut kruunaavat konserttikokemuksen.

Tilaa tarjoilut ennakkoon

Suosittelemme tilaamaan konserttien väliaikatarjoilut etukäteen, jolloin pääset nauttimaan väliajasta kiireettömästi ja jonottamatta. Ennakkotilaamalla valittavanasi on laajempi valikoima ja tilauksesi katetaan valmiiksi lämpiöön. Teethän tilauksen ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti, kuitenkin viimeistään viimeistään tapahtumaa edeltävänä arkipäivänä kello 12.

Voit tilata tarjoilut myös Musiikkitalosta väliaikatarjoilujen tilauspisteeltä ennen konserttia. Tilauspisteellä maksutapana käy vain korttimaksu. Kahvilapisteellä voi maksaa sekä kortilla että käteisellä.

Preludi-buffet

Musiikkitalon gastronominen alkusoitto Preludi-buffet on helppo ja nopea tapa saada monipuoliset tarjoilut ennen esitystä. Tarjolla on runsas herkkupöytä, josta löytyy vaihtuva valikoima pieniä suolaisia ja makeita herkkuja sekä kahvia tai teetä. Buffetin ostaja saa myös juomia happy-hour-hintaan. Buffet on tarjolla ennen konsertteja klo 17.30–19.00.

Osta Preludi-buffet etukäteen verkossa tai sähköpostitse.

Siirry takaisin sivun alkuun