Palvelut ryhmille

Sinfoniaorkesteri Konserttisalin lavalla.

Vaihda arki juhlaan yhteisellä konserttimatkalla tai kurkista Musiikkitalon kulisseihin esittelykierroksella! Tutustu ryhmille suunnattuihin palveluihimme ja varaa ryhmällesi mieleenpainuva päivä täynnä kulttuuria.

Ryhmämyynti

ryhmat@musiikkitalo.fi puh. 0600 411 101

Avoinna arkisin 9–15
Puhelun hinta 0,99 e/min + pvm/mpm, ulkomailta tavallinen ulkomaanpuheluhinta

Yleisöä Konserttisalin eturiveissä.

Ryhmäliput

Tuo ryhmäsi viihtymään ja virkistymään yhteiselle konserttimatkalle! Ryhmän minimikoko on 10–20 henkilöä konsertista riippuen. Tee ryhmävaraus täyttämällä varauslomake.

Musiikkitalon ryhmämyynti ei tee varauksia orkesterien kenraaliharjoituksiin. Lue lisää kenraaliharjoituksista: HKO ja RSO

Alennukset

Helsingin kaupunginorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia myöntävät ryhmille –20 % ja Radion sinfoniaorkesteri –10 % alennuksen normaalihintaisista lipuista. Eläkeläis- tai muista erikoishintaisista lipuista ei myönnetä ryhmäalennusta. Muiden konserttijärjestäjien ryhmäalennukset vaihtelevat. Voit tarkastella ryhmähintoja konsertin paikkakartalta, jonne pääset Musiikkitalon tapahtumakalenterin kautta. Valitse tapahtuma ja painaa linkkiä Osta liput.

Ryhmälippujen varaaminen ja maksaminen

Pyydä ryhmälippujen varausta täyttämällä varauslomake. Käsittelemme varauspyyntösi mahdollisimman pian lomakkeen täyttämisestä.

Ryhmälippujen maksaminen

Jos ryhmällesi sopivat paikat ovat löytyneet, saat sähköpostiisi varausvahvistuksen. Liput maksetaan varausvahvistuksessa olevalla maksulinkillä vahvistuksessa mainittuun päivämäärään mennessä. Verkkokaupan maksutapoina ovat verkkopankit, pankki- ja luottokortit, mobiilimaksutavat sekä OP-lasku.

Maksettuasi liput saat sähköpostiin tilausvahvistuksen, josta pääset lataamaan liput pdf-lippuina. Maksetut sähköiset liput on haluttaessa mahdollista vaihtaa paperisiin lippuihin Musiikkitalon lippukassalla. Liput voi myös lunastaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä.

Varaa ryhmäliput

Esittelykierrokset ryhmille

Tutustu musiikin maailmaan ja taiteen takahuoneisiin Musiikkitalon esittelykierroksella! Esittelykierroksella Musiikkitalo avautuu ryhmällesi aivan uudella tavalla. Mikä on sointilatvus? Onko Konserttisalin penkeillä keuhkot? Millaiset ovat Musiikkitalon uudet konserttisaliurut?

Kierroksia järjestetään pääsääntöisesti arkisin klo 13–17. Minimiveloitus on kymmeneltä hengeltä (150 / 190 €). Voit varata ryhmällesi esittelykierroksen täyttämällä varauslomakkeen.

Varaa esittelykierros

Esittelykierrokset ryhmille

Tarjottimella makeita herkkuja

Kahvitarjoilu kierroksen tai konserttivierailun yhteyteen

Kierroksen tai konsertin kaveriksi voit varata myös ryhmäkahvituksen: tarjoilu odottaa ryhmääsi valoisassa Päälämpiössämme toiveesi mukaan. Klo 17 alkavan kierroksen ja kahvit voit yhdistää mainiosti myös konsertti-iltaan.

Konsertin väliajalle voit varata tarjoilut suoraan tapahtumakalenterista kyseisen konsertin kohdalla olevan Tilaa tarjoilut -linkin kautta.

Voit tiedustella tarjoiluja myös suoraan Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaavalta Compass Groupilta sähköpostitse ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi tai puhelimitse 020 707 0480 (ark. 9.00–16.00).

 

Tutustu ravintolapalveluihin

Siirry takaisin sivun alkuun