Musiikkitalon Päälämpiö. Näkymä ikkunasta syksyllä Oodiin päin.

Lämpiöt

Musiikkitalon Päälämpiö, Parvilämpiö ja Alalämpiö palvelevat konserttien ja yritystapahtumien yleisöä monin tavoin. Ne toimivat esimerkiksi näyttävinä tiloina ruokailuun, messuille, näyttelyille ja cocktaileille.

Avarat lämpiötilat

Päälämpiön kapasiteetti: Seisomapaikat 800 tai istumapaikat 350

Parvilämpiön kapasiteetti: Seisomapaikat 180 tai istumapaikat 80

Alalämpiön kapasiteetti: Seisomapaikat 250 tai istumapaikat 100

Lava: Toteutettavissa tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot: Liikuteltavaa ääni-, valo- ja projisointitekniikkaa. Alalämpiöön on mahdollista toteuttaa nouseva katsomo ja tilan takaseinälle voidaan projisoida esityksiä.

Järjestä yritystapahtuma keskellä Helsinkiä

Musiikkitalon Päälämpiössä ja Parvilämpiössä järjestät näyttävät cocktail-tilaisuudet ja istuvat illalliset uniikissa ympäristössä Helsingin ydinkeskustassa. Koko seinän kattavista ikkunoista aukeavat kauniit näkymät Töölönlahdelle ja Kansalaistorille. Tilassa on järjestetty runsaasti huikean onnistuneita yritys- ja yksityistilaisuuksia pienimuotoisista kirjan julkistuksista suuriin vuosijuhliin: kokemusta on siis kertynyt monenlaisista toimivista ratkaisuista eri tarpeisiin.

Päälämpiön tapahtumat näkyvät lähiympäristöön, mitä on hyödynnetty esimerkiksi isoissa lanseeraustilaisuuksissa, messuissa ja muotinäytöksissä. Lasiseinät voidaan myös valaista yrityksen brändiväreillä.Päälämpiössä onnistuvat myös pienimuotoiset konsertit, ja suosittelemmekin lämpimästi cocktail-tilaisuuksien elävöittämistä musiikin avulla. Tarvittaessa autamme löytämään sopivan esiintyjän. Kannattaa pitää mielessä myös mahdollisuus hyödyntää Konserttisalia illallisen ohjelmaosuudessa.

Pohjakerroksen korkea Alalämpiö palvelee sekä tapahtumien keskipisteenä, konserttitilana, messutilana, sekä tapahtumien ruokailu- ja taukotilana. 

Juhlat, cocktailtilaisuudet, illalliset, lanseeraukset… 

Käytä lämpiöiden mahdollisuudet hyväksesi: avariin tiloihin mahtuu paljon yleisöä, ne voidaan kalustaa sekä istuvia että seisovia tilaisuuksia varten, niissä voidaan hyödyntää valaistus- ja esitystekniikkaa huomiota herättävällä tavalla – minkä lisäksi ne palvelevat tukitiloina Musiikkitalon saleissa järjestettäville tapahtumille.

Kulttuuritapahtumat

Musiikkitalon Lämpiöt tarjoavat ihanteelliset puitteet monenlaisille kulttuuritapahtumille. Tilojen akustinen laatu ja muunneltavuus sopivat monenlaisille musiikki- ja tanssiesityksille sekä konserteille. Valoisat ja avarat Lämpiöt soveltuvat myös taidenäyttelyiden ja muotinäytösten järjestämiseen. Päälämpiön Konserttisalia kiertävässä lasivyössä onkin säännöllisesti esillä taidenäyttelyjä. Lämpiöt tarjoavat inspiroivan ympäristön myös keskustelutilaisuuksille, ja voit hyödyntää niissä Musiikkitalon henkilökunnan osaamista ja tekniikkaa.

Yksityistilaisuudet

Musiikkitalon Lämpiöt ovat tyylikäs valinta yksityistilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin ja seremonioihin. Avarat ja valoisat tilat tuovat juhlavuutta ja arvoa niin pienille kuin isoillekin tilaisuuksille.
Saat myös kaikki juhliin tarvittavat palvelut tarjoiluista, äänentoistoon ja ohjelmaan saman katon alta. Musiikkitalon asiantunteva henkilökunta toimii kapellimestarin lailla, varmistaen, että jokainen yksityiskohta toimii saumattomasti. Sinä voit keskittyä nauttimaan unohtumattomasta päivästä vieraidesi kanssa.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun