Disco Musiikkitalon Black Boxissa.

Black Box

Tyylikäs tapahtumatila muuntautuu kätevästi seminaaripäivän luentosalista konserttisaliksi tai iltajuhlien vaikuttavaksi interiööriksi. Täällä järjestät vaikkapa ohjelmalliset cocktail-kutsut, illalliset ja tyylisi mukaiset bileet.

Vahvistetun musiikin Black Box

Yleisökapasiteetti: Black Boxin teleskooppikatsomossa on 220 istumapaikkaa. Ilman katsomoa salissa on 350 seisomapaikkaa.

Lava: Lava ja pieni sivunäyttämö.

Tekniset tiedot: Monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, avo- ja umpitarkkaamot, koko salin kiertävä musta näyttämöverhosto, iso valkokangas, induktiosilmukka

Vahvistetun musiikin Black Box

Black Box toimii nousevan teleskooppikatsomonsa ja akustiikkansa ansiosta vahvistettujen konserttien ja puhetilaisuuksien pitopaikkana. Ilman katsomoa tilan tasainen lattia sopii sekä seisovalle yleisölle että istuville illallisille. Käytössäsi on monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka. Tilassa on myös avo- ja umpitarkkaamot, koko salin kiertävä musta näyttämöverhosto, iso valkokangas ja induktiosilmukkka.

Konserttisali, seminaarisali, juhlasali, bilepaikka… 

Tuo seminaariyleisösi ympäristöön, jossa tekniikan toimimista ei tarvitse jännittää. Pop- ja rock-yhtyeiden esiintymispaikkana Black Box näyttää tarpeen mukaan värikylläisen tai dramaattisemman puolensa. Salin tummat pinnat mahdollistavat iltajuhlien kekseliäät ja tyylikkäät kalustus- ja valaistusratkaisut.

Monipuolinen tapahtumatila

Musiikkitalon Black Box on monipuolinen tapahtumatila, jossa järjestät erilaisia tapahtumia niin seminaaripäivistä ja isoista kokouksista cocktail-kutsuihin, rock- ja pop-konsertteihin ja hulppeisiin bileisiin. Järjestät tilassa myös tunnelmalliset illalliset ohjelmineen. Salin tummat pinnat mahdollistavat tilaisuuksien tyylikkäät kalustus- ja valaistusratkaisut. Black Box toimii nousevan teleskooppikatsomonsa ja laadukkaan akustiikkansa ansiosta loistavasti vahvistettujen konserttien ja puhetilaisuuksien pitopaikkana. Tilan tasainen lattia sopii sekä seisovalle yleisölle että istuville illallisille, kun katsomo siirretään pois. Tällöin tilaan mahtuu seisten jopa 350 henkilöä. Teleskooppikatsomossa on istumapaikat 220 henkilölle.

Kulttuuritapahtumat Black Boxissa

Black Box on monipuolinen ja joustava tila, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Täällä voi järjestää energisiä rock- ja popkonsertteja, joissa huippuluokan valo- ja äänitekniikka tekevät oikeutta esiintyjien visioille. Tanssiesityksille tila tarjoaa intiimin ympäristön, jossa koreografiat ja liikkeet pääsevät loistamaan. Stand up esitykset sopivat myös hyvin Black Boxiin. Lähellä yleisöä oleva katsomo luo intiimin tunnelman tapahtumatilaan.

Yritystapahtumat

Cocktailtilaisuudet, juhlat, illalliset, seminaarit, kokoukset…. Back Box tarjoaa loistavan ympäristön monenlaisille yritystapahtumille! Tilassa voi järjestää inspiroivia seminaareja ja konferensseja, joissa moderni teknologia varmistaa sujuvan esitystekniikan. Black Box soveltuu myös tuotelanseerauksiin, joissa luodaan vaikuttavia visuaalisia esityksiä joustavan valo- ja äänitekniikan avulla. Lisäksi tila sopii pienimuotoisiin verkostoitumistapahtumiin, työpajoihin ja paneelikeskusteluihin. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta Black Box on erinomainen paikka yrityksille järjestää mieleenpainuvia tilaisuuksia.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun