Musiikkitalon Camerata-sali tyhjänä.

Camerata

Cameratan suuri lava antaa esiintyjille tilaa, ja nouseva katsomo tarjoaa yleisölle mainiot näkökulmat ohjelman seuraamiseen. Tilan akustiikkaa voidaan säätää tukemaan sekä konsertteja että erilaisia puhetilaisuuksia.

Kaunis Camerata

Yleisökapasiteetti: 239 istumapaikkaa kiinteässä katsomossa.

Lava: Iso esiintymislava.

Tekniset tiedot: Sähköisesti säädettävä akustiikkaverhosto, monipuolinen valo- ja äänitekniikka, kiinteä, moottoroitu valkokangas, presentaatiokalustoa, ääni- ja valotarkkaamo, pieni umpitarkkaamo, induktiosilmukka.

Camerata – monipuolinen tila intiimeille konserteille ja esityksille

Musiikkitalon Camerata on huolella suunniteltu tila, joka tarjoaa intiimin ympäristön konserteille ja kulttuuriesityksille. Tämä erityisesti klassisen musiikin kamarikonsertteihin soveltuva tila tarjoaa erinomaisen akustiikan, joka saa jokaisen soinnun ja sävelen kuuluviin yksityiskohtaisesti.

Muunneltavalla katsomolla varustettu tila mukautuu erilaisiin tarpeisiin, mahdollistaen yleisökapasiteetin 240 henkeen asti. Katsomon voi muokata konserttien lisäksi myös esimerkiksi seminaareihin, puhetilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin sopivaksi. Lavalla on hyvä tila niin yksittäisille esiintyjille kuin pienille orkestereillekin, mikä tekee siitä täydellisen intiimille musiikkikokemukselle.

Tekninen varustus Cameratassa on korkeatasoinen, sisältäen ajanmukaisen äänentoiston ja videotekniikan, mikä varmistaa esitysten sujuvuuden ja laadun. Tila tarjoaa myös suoratoistomahdollisuuden tapahtumille, jotka halutaan saattaa laajemman yleisön saataville.

Camerata sijaitsee Musiikkitalon toisessa kerroksessa, ja sen selkeä suunnittelu sekä moderni teknologia tekevät siitä ihanteellisen tilan erilaisille kulttuuritapahtumille ja yritystilaisuuksille.

Konserttisali, seminaarisali, kokoustila, luentosali… 

Estettömässä Cameratassa on koko salin levyinen esiintymislava sekä kiinteä, nouseva katsomo. Tunnelmallisessa ja akustiikaltaan joustavassa salissa on myös monipuolinen valo- ja äänitekniikka..

Kulttuuritapahtumat

Camerata on täydellinen tila monenlaisille kulttuuritapahtumille, erityisesti pienempien kokoonpanojen konserteille, joissa tilan erinomainen akustiikka tuo jokaisen soinnun ja sävelen elävästi esille. Tanssiesityksissä Cameratan muunneltava katsomo luo läheisen tunnelman yleisön ja esiintyjien välille, mahdollistaen vaikuttavat koreografiat ja liikkeet. Stand-up-esitykset puolestaan hyötyvät tilan intiimiydestä, sillä komiikan ja yleisön vuorovaikutus korostuu rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä. Tämän monipuolisuuden ansiosta Camerata soveltuu erinomaisesti intiimeihin kulttuuritapahtumiin, joissa yleisö pääsee nauttimaan läheltä jokaisesta esityksestä.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun