Näyttävästi valaistu konsertti Musiikkitalon Konserttisalissa.

Konserttisali

Suomen näyttävin Konserttisali luo tapahtumallesi juhlavat puitteet. Konserteissa amfiteatterimainen sali soi upeasti, ja tunnelmallinen tila toimii mainiosti suurten yritystapahtumien vetovoimaisena keskipisteenä.

Loistava Konserttisali

Yleisökapasiteetti: Konserttisalissa on 1688 istumapaikkaa, joista 1215 sijaitsee permantokatsomossa ja 473 parvikatsomossa. Saliin saa tarvittaessa 20 pyörätuolipaikkaa.

Lava: Salin keskellä sijaitseva 283 m2:n lava koostuu kiinteästä etuosasta ja 20 lavanostimesta, joista voidaan muodostaa 180 asteen orkesterikoroke.

Tekniset tiedot: Mikrofoninostimet, ääni-, valo- ja kuvatallennetarkkaamo, alaslaskettavat valkokankaat, teatterivalaisu- ja äänentoistojärjestelmä, kuuluttamo, induktiosilmukka sekä pukuhuonetilat noin 100 henkilölle. Korkealuokkaiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.


Kaunis Konserttisali

Olemme tietenkin jäävejä sanomaan, mutta meille tämä sali on Suomen kaunein. Tukkisumista arkkitehtonisen kielensä saanut Konserttisali nostaa arvokkuudellaan tapahtumasi profiilia ja sopii erityisesti niihin tilaisuuksiin, joihin ”ihan kiva” ei riitä. Sali on viinitarhamallinen; se tarkoittaa sitä, että yleisö ympäröi lähestulkoon salin keskelle sijoitettua esiintymislavaa. Tarvittaessa yleisön voi kuitenkin sijoittaa vain etupermannolle ja -parvelle, jolloin 1704-paikkainen sali muuntautuu 1200 tai 800 henkilölle sopivaksi.

Monipuolinen Konserttisali

Konserttisalissa järjestät ilman muuta laadukkaat konsertit – mutta myös unohtumattomat gaalat, seminaarit, paneelikeskustelut ja vuosikokoukset. Näiden lisäksi saliin sopivat erinomaisesti esittävän taiteen esitykset, esimerkiksi stand up -esitykset ja tanssinäytökset. Konserttisalin lava koostuu 20 liikkuvasta osasta, jotka voi nostaa tai laskea haluttuun muotoon.

Huippuammattilaisista koostuva esitystekniikan tiimimme suunnittelee kanssasi tapahtuman profiiliin täydellisesti sopivat äänet, valot ja projisoinnit. Konserttisalin monipuolinen ja nykyaikainen esitys- ja taltiointitekniikka mahdollistaa myös korkealaatuiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.

Suunnittele toivomasi valo -ja äänimaailma – me toteutamme sen!

Vain mielikuvitus on rajana, kun ideoit kanssamme ohjelmaasi tukevan valo- ja äänimaailman. Toteutamme toiveesi hillityistä pianissimoista näyttäviin fortissimoihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa, että konserttisi, juhlasi tai seminaarisi on teknisesti viimeisen päälle onnistunut. Konserttisalimme muovaantuu lähes minkä tahansa tilaisuuden tapahtumapaikaksi ja tilan optimaalinen akustiikka takaa mieleenpainuvan äänimaailman.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun