Pikkujoulu-gaala Musiikkitalon Ravintolassa.

Ravintola–Klubi

Ravintola–Klubi on oman sisäänkäynnin, narikan sekä esiintymislavan ansiosta ihanteellinen esimerkiksi lehdistötilaisuuksien, aamuseminaarien, cocktailtilaisuuksien sekä juhlien ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen. Tyylikäs tila muuntuu moneen, vaikka saman illan aikana!
Ravintola–Klubi toimii arkipäivisin lounasravintolana.

Tietoa Ravintola–Klubista

Yleisökapasiteetti: Esteetön tila, jossa 120 istumapaikkaa tai 250 seisomapaikkaa.

Lava: Kiinteä esiintymislava.

Tekniset tiedot: Kiinteä äänentoistokalusto, projektori ja valkokangas, esitysvalaistus ja haluttaessa myös tunnelmavalaistus. Valmius TV-tuotantoihin. Backstage-tilat ja pukuhuoneet sekä oma naulakko ja sisäänkäynti.

Oma Klubi keskellä kaupunkia

Musiikkitalon Ravintola tarjoaa sekä intiimin että arvokkaan tunnelman monenlaisiin tilaisuuksiin. Kaikenlaiset yritystapahtumat ja -juhlat, kuten aamuseminaarit, cocktail-tilaisuudet tai pikkujoulut, sopivat tilaan kuin nenä päähän. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että tapahtumasi kaikki yksityiskohdat toimivat moitteettomasti. Yritystapahtumat ja juhlat, kuten syntymäpäivät, häät ja illanvietot soveltuvat erityisen hyvin Ravintola–Klubille, koska tilassa on oma sisäänkäynti, narikka ja baari. Saatte siis yksityisen klubin aivan Helsingin sydämestä!

Salista löytyvät lava sekä erinomainen äänentoisto- ja AV-tekniikka, joten musiikki-, stand up- tai tanssiesitykset sopivat tilaan mainiosti joko omina tapahtuminaan tai tilaisuuden oheisesityksinä. Kannattaa pitää mielessä myös mahdollisuus yhdistää Ravintolassa pidettävä cocktail-tilaisuus illan konserttiin – unohtumaton asiakas- tai henkilökuntailta on taattu.

Kiinteä tekninen laitteisto kattaa perusäänentoiston, mikrofonin ja ajotietokoneen, projisoinnin valkokankaalle sekä esitysvalaistuksen. Lisäpalveluina tarjolla on esimerkiksi puhujamonitori, esitysscreenit, tunnelmavalosuunnittelu ja -toteutus sekä flyygelin siirto tai viritys. Toteutamme myös laadukkaat stream- ja hybriditapahtumat.

Ravintolaan mahtuu enintään 200 henkilöä riippuen tilaisuuden luonteesta. Ravintolaan pääsee kulkemaan Pääaulan kautta, mutta sinne on myös oma sisäänkäynti (Kansalaistori 2G) ja naulakko, joten ravintolan käyttö ei ole sidottu muuhun talon toimintaan tai aikatauluihin. Ravintolasta löytyvät myös pukuhuoneet ja vessat sekä backstage-tila mahdollisille esiintyjille.

Aamutilaisuudet tulee loppua arkisin klo 10.30 mennessä opiskelijalounaan alkamista varten. Iltatilaisuuksia pääsee valmistelemaan n. klo 15.00 alkaen.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun