Clear Channelin pikkujouluissa liikuttiin sulavasti gaalatunnelmasta keikkahurmokseen

Referenssit

Ulkomainosyhtiö Clear Channel järjesti vuoden 2022 päätösjuhlansa Musiikkitalon Ravintolassa. Tapahtumasta erityisesti mieleen jäi tilan toimivuus: Musiikkitalon Ravintolan tunnelma muuntui käden käänteessä tyylipuhtaasta gaalaillallisesta livebändin keikkahurmokseksi ja siitä vielä myöhäisillan tanssilattiaksi DJ-setteineen!

Ulkomainosyhtiö Clear Channelin vuoden 2022 päätösjuhlassa oli säihkettä ja juhlatunnelmaa. Vieraat olivat sonnustautuneet toinen toistaan kimaltavampiin asuihin, ja Musiikkitalon Ravintola oli somistettu upeilla ilmapallokoristeilla ja katettu gaalakuntoon. Vieraat vastaanotti Musiikkitalon Mediaseinällä komeileva tervetulotoivotus. Clear Channelin puolelta tapahtumaa oli järjestämässä useamman henkilön tiimi, Clear Channelin product managerina toimiva Sara Riipinen toimi yhteyshenkilönä Musiikkitalon suuntaan.

Musiikkitalon mediaseinällä oleva tervehdys toivotti vieraat tervetulleeksi.

Clear Channel on järjestänyt aikaisemminkin tapahtumia Musiikkitalossa, muun muassa workshop- ja tiimipäiviä. Aiemmista tapahtumista Riipisen mieleen olivat jääneet Musiikkitalon upea ja uniikki miljöö. Riipinen kertoo, että tyylikkäät ja mahtipontisetkin tilat inspiroivat toteuttamaan 2022 vuoden päätösjuhlat gaalateemalla.

Aikaisemmat tapahtumat ovat olleet onnistuneita, ja tälläkin kertaa yhteistyö Musiikkitalon henkilökunnan kanssa lähti käyntiin todella sutjakkaasti. Palvelu pelasi alusta asti ripeästi ja kattavasti niin sähköpostitse kuin kasvokkainkin, ja esimerkiksi tilojen katselmointi saatiin sovittua helposti ja nopeasti. Lisäksi pidettiin yhteinen palaveri, jossa hiottiin illan aikataulut jokaista yksityiskohtaa myöten kuntoon.

“Yhteyshenkilö oli todella asiantunteva ja osaava ja kaiken lisäksi huipputyyppi. Saimme häneltä myös paljon ideoita ja käytännön vinkkejä oman iltamme toteuttamiseen. Myös catering toimi hienosti, ja teknikko toteutti oikeastaan kaikki toiveemme viimeisen päälle.”

Riipinen kertoo ja suosittelee Musiikkitaloa lämpimästi tapahtumapaikaksi eri kokoisiin ja näköisiin tilaisuuksiin.
Siirry takaisin sivun alkuun