Yksityistilaisuus Musiikkitalon Paavo-salissa.

Paavo-sali

Paavo-salin harmoniset puitteet luovat tunnelmaa sekä seminaareihin, kokouksiin että juhlavampiin tilaisuuksiin. Tuo tänne myös akustiset ja kevyesti vahvistetut konsertit sekä Konserttisalissa esitettävien teosten harjoitukset.

Tietoa Paavo-salista

Yleisökapasiteetti: Esteettömään Paavo-salin katsomoon mahtuu jopa 320 istumapaikkaa.

Lava: Tarpeen mukaan joko korotettu lava tai tasainen lattia.

Tekniset tiedot: Monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, tarkkaamo, induktiosilmukka. Haluttaessa myös liikuteltavaa ääni-, valo- ja projisointitekniikkaa.


Tapahtumatila keskellä Helsinkiä

Paavo-sali on erilaisiin yritys- ja yleisötapahtumiin sekä konsertteihin erinomaisesti sopiva ainutlaatuinen, esteetön ja elämyksellinen tila, josta jää takuuvarmasti vahva muistijälki kävijöille.

Paavossa on järjestetty lukuisia seminaareja, yritysjuhlia, työpajoja, gaaloja ja kickoff-tilaisuuksia. Paavo-sali onkin yksi suosituimmista tiloistamme isommille yritystapahtumille ja sitä käytetään paljon tapahtumissa joiden tulee olla täysin esteettömiä. Paavo-sali soveltuukin erityisen hyvin tapahtumiin, joissa on projisointeja, puhujia ja/tai musiikkia. Korkea katto ja kauniit puupinnat saavat ajatukset liikkeelle, ja tukevat kävijöiden kokemusta laadukkaasta ja uniikista tapahtumasta.

Musiikkitalosta löytyvät kaikki tarvittavat tekniikan palvelut. Valosuunnittelijan avustuksella salin tunnelmaa saadaan muutettua monenlaisiin tarpeisiin. Kuvaprojisoinneissa voidaan käyttää niin still-kuvia kuin liikkuvaa kuvaa; projisointipintoina voidaan käyttää perinteisen valkokankaan lisäksi erilaisia elementtejä kuten ripustettavia kankaita tai heijastavia pintoja.

Halutessanne hoidamme tapahtumastanne myös viimeistellyt kuvatallenteet tai verkkolähetykset. Musiikkitalosta tehtävissä yksityistilaisuuksien lähetyksissä/tallenteissa on mukana ohjaaja, äänittäjä sekä kameramiehet. Näin verkkolähetyksistä saadaan korkealaatuisia TV-tuotantotasoisia toteutuksia, joita on aidosti mielenkiintoista seurata myös tietokoneen ruudulta.

Paavo-salin yleisökapasiteetti on enintään 340 henkilöä tilaisuuden luonteesta riippuen. Tila sijaitsee Musiikkitalon ensimmäisessä kerroksessa, jonne pääsee Pääaulasta sekä hissillä että portaita.

Kerro meille tapahtumasi luonne, henkilömäärä ja tavoitteet – saat näkemyksemme puitteista ja yksityiskohdista, ja toteutuksen avaimet käteen -periaatteella!

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun