Musiikkitalon piha ja Terassi kesällä Kansalaistorin sisäänkäynnin puolelta.

Terassi

Miltä kuulostaisi tyylikkäät kesäjuhlat Kansalaistorin laidalla? Tai rapujuhlat pimenevässä syysillassa, kaupungin valojen tuikkeessa? Lämmitetty Terassimme palvelee tapahtumia aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Musiikkitalon Terassi – keidas keskellä kaikkea

Yleisökapasiteetti: Lasikaton suojiin noin 60–100 henkilöä, koko terassialueelle jopa 300. Alue on laajennettavissa myös viereiselle nurmikolle.

Lava: Lava rakennettavissa tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot: Lasikaton alla on lämmittimet. Kiinteä äänentoisto ja esitysvalaistus. Kattavat tietoliikenneyhteydet. Tila on varusteltu myös TV-tuotantoja varten.

Kesän tunnelmaa urbaanissa ympäristössä

Musiikkitalon Terassi on täydellinen yhdistelmä kaupungin sykettä ja rentoa ilmapiiriä. Terassi sijaitsee kaupungin vilkkaassa ytimessä, Kansalaistorin läheisyydessä. Se tarjoaa upeat näkymät Musiikkitalon ympäristöön ja luo elävän tunnelman kaikille vierailijoille. Terassin katettu ja lämmitetty alue takaa miellyttävän oleskelun säästä riippumatta.

Monipuolinen tapahtumapaikka

Tyylikkään lasikatetun terassin seinät saa auki tai kiinni säästä riippuen. Kattoon on upotettu kiinteät lämmittimet, joiden ansiosta terassilla voi järjestää tunnelmallisia tapahtumia viileämmälläkin säällä. Sään suosiessa käytössänne on myös katoksen ulkopuolinen alue aurinkovarjoineen. Isommalle porukalle voi hyödyntää lisäksi viereistä nurmialuetta, joka on myös anniskelualuetta.

Lasiterassista saa aivan upean juhlatilan esimerkiksi virkistyspäiviin ja toisaalta inspiroivan kokoustilan ideointiin ja työpajoihin. Lasiseinien sisällä kilistellessä voi ihailla keskustan maamerkkejä: Oodia, Sanomataloa, Kiasmaa ja Eduskuntataloa. Lisäksi tilaa voidaan käyttää moniin erilaisiin tapahtumiin, kuten juhliin, yritystilaisuuksiin ja muihin yksityistapahtumiin. Paikka muuntautuu helposti tilaisuuden luonteen mukaan, ja Musiikkitalon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii siitä, että kaikki sujuu moitteettomasti.

Helppo saavutettavuus

Musiikkitalon Terassi on helposti saavutettavissa eri puolilta Helsinkiä. Sijainti lähellä päärautatieasemaa sekä useita joukkoliikenneyhteyksiä tekee siitä vaivattoman vierailukohteen sekä paikallisille että matkailijoille. Myös autoilevien vierailijoiden on helppo saapua paikalle, sillä Aimo Park Finlandian parkkihallista pääsee suoraan sisäkautta Musiikkitalolle.

Kesäjuhlat, kick-off, lounaskokous, ulkoilmaseminaarit – Terassilla järjestyy kaikki!

Olitpa sitten nauttimassa kevyistä kesäpäivistä tai suunnittelemassa isomman yritystapahtuman järjestämistä, Musiikkitalon Terassi tarjoaa ensiluokkaiset puitteet unohtumattomille hetkille. Musiikkitalon terassi on Suomen ainoita terasseja, jotka on varusteltu erityisesti yksityistilaisuuksia varten. Terassi on varustettu täydellä tekniikalla, joten terassilta onnistuu niin striimit kuin vaikka kokonaisen televisio-ohjelman tekokin!

Kulttuuritapahtumat

Keikat, konsertit, klubit… Musiikkitalon Terassi tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisille kulttuuritapahtumille. Terassilla voidaan järjestää intiimejä konsertteja, tai meneviä rock-keikkoja. Lisäksi yritystilaisuudet ja yhteisölliset kokoontumiset saavat ainutlaatuisen tunnelman Terassin eloisassa ilmapiirissä.

Yksityistilaisuudet

Musiikkitalon Terassi on täydellinen ympäristö yksityistapahtumille ja juhlille, olipa kyseessä hääjuhla, syntymäpäiväjuhla tai yrityksen juhlatilaisuus. Tilaa voi helposti muokata vieraiden tarpeisiin ja sen voi myös yhdistää Päälämpiöön, jolloin käytössänne on tilat sekä sisällä että ulkona. Näin vieraat voivat esimerkiksi ruokailla halutessaan joko ulkona Terasilla tai sisällä Päälämpiössä.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun