Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu tarjoilee laatua laseihin ja lautasille.

Yritystapahtumien tarjoilut


Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Compass Group, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Musiikkitalon myynti- ja tapahtumapalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut.

Valmiit paketit

Valmiissa menuissamme korostuvat vastuullisuus, satokausiajattelu ja ilmastoystävällisyys, herkullisuutta unohtamatta! Jokaiselta menulta löytyy oma herkullinen vegaaninen vaihtoehto. Myös laadukkaat kotimaiset raaka-aineet ovat ruokalistojemme tähtiä.

Räätälöinti – ravintolapalvelut toiveidesi mukaan

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffetpöydistä tai viimeisteltyinä annoksina pöytiin tarjoiltuna. Toteutamme myös näyttävät ja maukkaat cocktailkutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Rakas kotiplaneettamme tarjoaa meille ruokapöytien antimet, joten meidän on vuorostamme kannettava vastuu ympäristöstä ja ilmastosta. Valmistamme ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja huomioimme myös ilmastoystävällisyyden. Compass Groupin tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Katso videolta tunnelmia aamiaisseminaarista

Kysy myös ohjelmaa tilaisuuteesi!

Ota yhteyttä!

Compass Groupin myyntipalvelu
0207070480 (arkisin 9.00–16)
ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi

0207070480

Siirry takaisin sivun alkuun