Musiikkitalon Organo tyhjänä.

Organo

Urkukonserttisaliksi suunniteltu kaunis Organo sopii konserttien lisäksi mainiosti myös seminaarien ja kokousten järjestämiseen. Tilan kolme visuaalisestikin upeaa urkusoitinta tekevät yleisöön vaikutuksen, vaikka ohjelmassa ei olisikaan urkukonserttia.

Rauhoittava Organo

Yleisökapasiteetti: Kalustuksesta riippuen 80–140 istumapaikkaa.

Lava: Tasainen lattia, ei esiintymislavaa.

Tekniset tiedot: Sähköisesti säädettävä akustiikkaverhosto, esitysvalaistus, valkokangas, liikuteltavaa presentaatiokalustoa, pieni umpitarkkaamo ja induktiosilmukka.

Organo – Musiikkitalon tunnelmallinen tila urkujen sävelille

Musiikkitalon Organo on ainutlaatuinen tila, joka on suunniteltu erityisesti urkukonsertteja ja vastaavia intiimejä musiikkitilaisuuksia varten. Tilan sydämessä ovat kolmet erilaiset urut, jotka ovat kaikki keskenään erilaisia.

Organo sopii mainiosti urkukonserttien lisäksi myös kamarimusiikkiesityksiin, lied-konsertteihin ja pienempiin seminaareihin. Tilan muunneltava katsomo ja 140 hengen kapasiteetti tekevät siitä ihanteellisen intiimeille kulttuuritilaisuuksille, joissa yleisö voi uppoutua musiikin maailmaan läheltä. Tila on akustisesti suunniteltu tukemaan erityisesti urkujen sointia, mikä tekee siitä ainutlaatuisen tapahtumapaikan Helsingissä.

Organon juhlava tunnelma ympäristö yhdistyy saumattomasti laadukkaaseen akustiikkaan ja esitystekniikkaan. Tämä tila on erityisen arvostettu urku- ja kamarimusiikin ystävien keskuudessa, tarjoten taiteilijoille ihanteellisen paikan luoda ikimuistoisia musiikkikokemuksia.

Konserttisali, juhlasali, seremoniasali… 

Organo on luonnollisesti oikea paikka urkumusiikille sekä vanhan musiikin konserteille. Uniikki ja arvokas ympäristö sopii myös monentyyppisten juhlien ja puhetilaisuuksien järjestämiseen. Kun haluat tarjota erilaisen elämyksen, tuo yleisösi Organoon.

Yritystapahtumat, kokoukset, seminaarit…

Seminaarit, kokoukset, keskustelutilaisuudet sekä muut yritystilaisuudet saavat arvokkaat puitteet Organossa. Organon upeat urut tekevät varmasti vaikutuksen tilaisuuteen osallistuviin, jolloin muistijäljet painavastakin asiasta pureutuvat paremmin mielen sopukoihin. Organossa on tasainen lattia, ja irtotuolit voidaan asettaa haluttuun järjestykseen tapahtuman luonteesta riippuen. Kalustuksesta riippuen tilaan on mahdollista saada 80–140 istumapaikkaa irtotuolein. Tilassa on valkokangas ja liikuteltavaa presentaatiokalustoa.

Organoon sopivat kulttuuritapahtumat

Organo tarjoaa vaikuttavan tilan monipuolisille kulttuuritapahtumille. Erityisesti urkukonsertit pääsevät loistamaan urkujen vivahteikkaassa soinnissa. Tila on myös täydellinen vanhan musiikin konserteille, sillä sen intiimi ympäristö ja akustisesti suunniteltu rakenne varmistavat, että jokainen sävel ja sointu tavoittaa yleisön. Organo on ainutlaatuinen paikka kamarimusiikkiesityksille ja pienille kokoonpanoille, jotka etsivät tunnelmallista ja akustisesti korkeatasoista tilaa.

Organoon sopivat yksityistilaisuudet

Organo on ihanteellinen paikka monenlaisille yksityistilaisuuksille, jotka kaipaavat eleganttia ja tunnelmallista ympäristöä. Tila soveltuu erityisesti häiden juhlavaksi näyttämöksi, tarjoten intiimin ilmapiirin Urkumusiikkihan kuuluu oleellisesti häihin ja Organossa urkuja on jopa kolmet! Juhlat ja muut seremoniat saavat myös ainutlaatuisen tunnelman Organon muunneltavissa tiloissa, jossa pienemmät vierasmäärät voivat nauttia laadukkaasta akustiikasta ja modernista teknisestä varustelusta. Tilan monipuolisuus mahdollistaa henkilökohtaisten juhlahetkien suunnittelun juuri toivotulla tavalla, luoden ikimuistoisia kokemuksia.

Musiikkitalon Terassi kesällä.

Tapahtumatilat

Kokoustilat, juhlatilat, konserttitilat, mitä vain. Musiikkitalossa järjestyy kaikki!

Kauniita pienia ruokia ja herkkuja Musiikkitalon ravintolapalvelun tuottajalta Compass Groupilta

Ravintolapalvelut tapahtumissa

Vastuullista, ilmastoystävällistä ja tasokasta. Musiikkitalon ravintolapalvelu loihtii laatua lasiin ja lautaselle.

Talk to Talk yritystapahtuma Musiikkitalon Konserttisalissa. Lavalla iloisia ihmisiä.

Referenssit

Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.

Ruokia asetettuna tarjolle Musiikkitalon Alalämpiöön

Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Voimistelijoita voimistelurenkaiden kanssa Musiikkitalon Konserttisalin lavalla.

Ideat ja vinkit

Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan – lue artikkeleistamme, kuinka teet tapahtumastasi vieläkin paremman!

Siirry takaisin sivun alkuun