Work Goes Happy – hyvä palvelu saa palaamaan Musiikkitaloon

Referenssit

Musiikkitalo valikoitui tapahtumapaikaksi upeiden tilojen ja keskeisen sijainnin vuoksi. Ensimmäinen tapahtuma todisti, että myös palvelu toimii Musiikkitalossa loistavasti!


Suomen suurin työhyvinvointitapahtuma Work Goes Happy järjestetään 7.3.2023 jo kolmatta kertaa Musiikkitalossa. Tuleva tapahtuma on työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyvän Work Goes Happyn vuoden päätapahtuma.

Ensimmäisellä kerralla Musiikkitalo valikoitui tapahtumapaikaksi upeiden tilojensa ja loistavan sijaintinsa vuoksi. “Olemme aina halunneet järjestää vuosittaisen päätapahtumamme arvokkaissa tiloissa ja Musiikkitalossa ne ovat upeita. Lisäksi Musiikkitalo sijaitsee kaupungin ytimessä, jonne on helppo saapua kaikilla kulkuvälineillä”, Work Goes Happya luotsaava Jyri Kansikas kertoo. 

“Olemme aina halunneet järjestää vuosittaisen päätapahtumamme arvokkaissa tiloissa ja Musiikkitalossa ne ovat upeita.”

Jyri Kansikas, Work Goes Happy

Hyvä palvelu on asia, joka saa asiakkaat palaamaan, ja näin on käynyt myös Work Goes Happyn tapauksessa. “Musiikkitalon palvelu on erinomaista, ja teknikot ovat todella ammattilaisia”, Jyri Kansikas kehuu. “Jokaisessa tapahtumassa, varsinkin kun se järjestetään uusissa tiloissa, tulee vastaan yllättäviä tilanteita. Musiikkitalossa nekin hoidettiin ratkaisukeskeisesti ja ammattimaisesti kuntoon. Suosittelen Musiikkitaloa erittäin lämpimästi myös muille tapahtumajärjestäjille”.

Lue myös mainio artikkeli Musiikkitalon ja Work Goes Happyn yhteistyöstä Newspoolin artikkelipankista!

Siirry takaisin sivun alkuun