Kitaraväen oma tapahtuma Tonefest sujui mukavasti Musiikkitalolla

Referenssit

Tonefest kitaratapahtuma Musiikkitalolla


Myynnin ja liiketoiminnan konsultoinnin monitoimimies ja kitaraintoilija Petri Matero kumppaneineen järjesti Musiikkitalossa Helsinki Tonefest -tapahtuman, joka on Pohjoismaiden suurin kitara- ja vahvistintapahtuma. Tonefestissä pääosissa olivat soitinrakentajat ja soittajat, mutta tapahtumaan mahtui myös useita minikeikkoja, huippukitaristien pitämiä kitaraklinikoita sekä päivän huipentanut iltakonsertti, jossa esiintyivät Tuomas Wäinölä feat. Kiko Loureiro, Ande Nieri X Grand Discovery, Juha Björninen & Tuigu ja Martin Miller Session Band.

Monipuoliset sopivat sopivat tapahtuman konseptiin

Musiikkitalon tilat olivat tapahtumassa monipuolisesti käytössä. Päälämpiö toimi messualueena: yli 50 näytteilleasettajaa esitteli tilassa vahvistimia, pedaaleja sekä tietenkin toinen toistaan upeampia kitaroita. Ravintola toimi näyttämönä minikeikoille ja klinikoille. Paavo-salissa klinikoita pitivät muun muassa tähtikitaristit Kiko Loureiro, Mattias Eklundh ja Andre Nieri. Konserttisalissa kuultiin iltakonsertti ja kävijät viihtyivät aurinkoisena päivänä myös Terassilla.

Tilojen monipuolisuus olikin yksi syy miksi Tonefest haluttiin järjestää juuri Musiikkitalossa. “Musiikkitalo on tällä hetkellä ainoa pääkaupungin keskeisellä paikalla oleva venue, joka soveltuu tilojensa puolesta tapahtumamme konseptiin. Lisäksi paikassa on erityistä brändiarvoa”, Petri Matero kertoo.

Musiikkitalo on tällä hetkellä ainoa pääkaupungin keskeisellä paikalla oleva venue, joka soveltuu tilojensa puolesta tapahtumamme konseptiin. Lisäksi paikassa on erityistä brändiarvoa.

Kun Tonefestiä alettiin kaavailemaan, Musiikkitalon puolelta todettiin, että tännehän tapahtuma vähän niin kuin kuuluukin! “Saimme hienosti apuja Musiikkitalon henksulta ja kaikki toimi moitteetta”, Matero kertoo.

Saimme hienosti apuja Musiikkitalon henksulta ja kaikki toimi moitteetta.

Mieleen talosta jäivät erityisesti helppous, riittävät tilat ja tunnelma. Yleisarvosanaksi Matero antaa Musiikkitalolle yhdeksikön, koska pitäähän sitä jättää jotain parannettavaa myös vastaisuuden varalle.

Siirry takaisin sivun alkuun