Kick-off

Uuden kauden aloittamiseen liittyy aina innostusta ja jännitystä. Mikä olisikaan parempi tapa nostattaa yhteistä intoa ja energiaa, kuin organisaation kick-off -tapahtuma. Yhteen kokoontuminen, yhteishengen nostattaminen, tulevaisuuteen katsominen sekä suunnitelmien ja visioiden kertaaminen heti uuden kauden aluksi saa porukan puhaltamaan yhteen hiileen ”like never before”.

Järjestä kick-off -tapahtuma Helsingin ydinkeskustassa

Musiikkitalossa kick-offin voi järjestää isosti tai pienesti. Tai kaikkea siltä väliltä. Se voi olla raikkaiden cocktailien kanssa vietetty aurinkoinen iltapäivä Musiikkitalon terassilla, illallisbileet bändeineen Musiikkitalon Ravintolassa, pieni seminaari aamiaisineen ja lounaineen Terassilämpiössä tai toimitusjohtajan suureellinen show isossa Konserttisalissa. Vain taivas on rajana! Erityisesti korona-ajan jälkeen työkavereiden tapaaminen kasvokkain on tärkeää. On mukavaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ja valmistautua vaikkapa syksyn työrupeamaan.

Jotta kick-off on onnistunut, täytyy sen olla myös täydellisen sujuva ja uskottava. Tekniikka ei saa pettää tärkeällä hetkellä. Yhteishenki ja tekemisen meininki ei välity, jos mikrofoni pätkii ja oikeat kalvot eivät millään löydä tietään valkokankaalle. Musiikkitalon huippuammattilaisten joukko on aina apuna kaikissa tapahtumissa vastaamassa siitä, että tekniikka pelaa. Samalla järjestäjät ja puhujat saavat keskittyä omaan rooliinsa, eikä heidän tarvitse murehtia tekniikan toimivuudesta tai toimimattomuudesta.

Musiikkitalon keskeinen sijainti Helsingin keskustan sykkeessä takaa sen, että kaikkien osallistujien on helppoa tulla paikalle. Julkiset liikennevälineet tuovat lähes ovelle saakka, ja autolla saapuvat saavat autonsa kätevästi parkkiin parkkihalliin.

Musiikkitalossa tapahtuman järjestäminen on vaivatonta

Tapahtuman järjestäminen on aina iso ponnistus sen vastuuhenkilöille, ja kick-offin järjestäminen esimerkiksi heti lomakauden jälkeen voi tuntua stressaavalta. Musiikkitalossa tapahtuman järjestäminen on kuitenkin tehty helpoksi. Jokaiselle tapahtumalle nimetään oma vastuuhenkilö, joka tuntee tapahtumanne läpikotaisin ja auttaa kaikissa pienimmissäkin yksityiskohdissa. Järjestäjät eivät siis jää valmistelujen kanssa yksin, eikä heidän tarvitse tietää ja osata kaikkea, me kyllä autamme!

Jos kasvokkain tapaaminen ei tule kysymykseen, kick-offin voi järjestää myös etänä. Musiikkitalosta tehdään suoria TV- ja verkkolähetyksiä joka viikko, ja samalla tinkimättömällä ammattitaidolla toteutamme ja lähetämme myös kick-offinne esimerkiksi yrityksen toimipisteisiin ympäri Suomea – tai maailmaa!

Musiikkitalo on aina ollut monien yritysten kohtaamispaikka. Meillä on kattava kokemus erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Musiikkitalo tarjoaa parhaat puitteet yritystapahtumiin Helsingissä. Meillä voit pitää niin viralliset puhetilaisuudet kuin rennommatkin tapahtumat yrityksesi henkilöstölle, sidosryhmille ja asiakkaille. Erinomaiset tilat ja asiantunteva henkilökuntamme varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi lisäarvoa, jota et muualta saa.