Tapio-konsernin Metsälehden keväisissä juhlissa soi jazz

Referenssit

Tapio-konsernin juhlat Musiikkitalon terassilla.

Tapio-konsernin väki juhli Metsälehden 90-vuotista taivalta Musiikkitalolla. Kevätaurinko lämmitti jo Terassilla, ja ruokailu järjestettiin mukavasti sisätiloissa Päälämpiön puolella.


Tapio-konsernin Metsälehti täytti viime keväänä 90 vuotta. Samalla lehden pitkäaikainen päätoimittaja Eliisa Kallioniemi siirtyi eläkkeelle ja uusi päätoimittaja Petri Koskinen ryhtyi luotsaamaan lehteä. Juhlan kunniaksi Metsälehden väki järjesti keväisen juhlatapahtuman Musiikkitalolla.

Tapahtumatiloina olivat käytössä Musiikkitalon Päälämpiö ja Terassi, joiden yhdistelmä toimi hienosti keväisessä juhlassa. Tarjottavat olivat esillä Päälämpiössä, ja Terassilla taas nautittiin kuohuvaa jazzbändin säestyksellä. “Tarjouspyynnön tekeminen oli helppoa ja suunnitteluun saatiin hienosti apua. Tapahtumatuottaja Marjo-Riitta Heino oli mukana ennen tilaisuuden alkua sekä tilaisuuden aikana. Kaikki tarpeet hoidettiin nopeasti. Ravintolan puolelta oltiin hienosti mukana tarjoilujen suunnittelussa ja toteutuksessa.”

Mahdollisuus terassin yksityiseen vuokraamiseen oli tärkeä kriteeri tapahtumapaikan valinnassa. Toinen ratkaiseva tekijä oli sijainti, johon vieraiden oli helppo tulla paikalle. Erityistä kiitosta saa Musiikkitalon ystävällinen henkilökunta. Kiitosta keräsivät myös maukkaat ruoat ja esiintyjän löytämisen helppous – jazzbändi järjestyi esiintyjäksi erittäin helposti.

“Tarjouspyynnön tekeminen oli helppoa ja suunnitteluun saatiin hienosti apua. Tapahtumatuottaja Marjo-Riitta Heino oli mukana ennen tilaisuuden alkua sekä tilaisuuden aikana. Kaikki tarpeet hoidettiin nopeasti. Ravintolan puolelta oltiin hienosti mukana tarjoilujen suunnittelussa ja toteutuksessa.”

Kuinka todennäköisesti Tapio-konserni suosittelisi Musiikkitaloa tapahtumapaikaksi?

“Varmasti suosittelemme, konsepti on toimiva!”

Siirry takaisin sivun alkuun