Tiimihenki uuteen uskoon tiimipäivällä

Ideat ja vinkit

Yritystapahtuma tai tiimipäivä on loistava väline tiimihengen luomiseen!

Miksi yritystapahtuma on loistava keino tiimihengen luomiseen?

Tiimipäivien ja yritystapahtumien hyöty on tiimihengen löytämisessä ja sen kasvattamisessa. Rennossa tapahtumassa pääsevät myös uudet työntekijät helposti tutustumaan muihin, ja tuomaan omaa persoonaansa esille. 

Tiimihengen nostattamiseksi kannattaa tapahtuman ohjelmasta tehdä osallistava ja rikkoa sillä jäätä varsinkin, jos huomaat ihmisten jännittävän. Tapahtumissa on luontevaa tutustua ihmisiin myös oman tiimin ulkopuolelta. Tehtävät joissa rikotaan valmiit tiimirakenteet on hyvä keino ihmisten tutustuttamiseen. Rentoa ja muodollista ohjelmaa kannattaa vuorotella ja antaa osallistujille sopivasti levähtämishetkiä. Päivän loppupuolella ei tarmo enää riitä  rityksen strategiaan paneutumiseen, joten vaativimmat tehtävät kannattaa sijoittaa niihin aikoihin kun ihmisillä on eniten energiaa. Iltapainotteiset ohjelmat on hvyä pitää kevyinä ja leikkimielisinä. 

Tapahtuman järjestäjien rooli on valitettavan usein järjestelyistä huolehtimista, myös itse tapahtumassa. Kaikkien mahdollista päästä nauttimaan itse ohjelmasta kun jättää järjestelyistä huolehtimisen ammattilaisille. Me Musiikkitalossa hoidamme puolestanne kaiken tarjoiluista ja esitystekniikasta siivoukseen ja naulakkopalveluun. Autamme koristelussa, otamme vieraanne vastaan ja opastamme juhlatilaan. Tapahtumanjärjestäjä voi silloin aidosti keskittyä ohjelmaan ja muiden kanssa seurusteluun, tuhlaamatta hetkeäkään kahvinkeittäjänä tai skumpankaatajana. 

Toivotamme kaikki yritykset tapahtumineen lämpimästi tervetulleiksi Musiikkitaloon!

Siirry takaisin sivun alkuun