Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen klassisen musiikin opiskelijat esiintyvät

Sisäänpääsy saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja riittää (Cameratassa 238 paikkaa). Sisäänmeno klo 14.45–15 ja esiintyjän vaihtuessa. Musiikkitalon alalämpiöstä löytyy vartioimattomia ja maksuttomia naulakoita ulkovaatteiden ja suurten laukkujen säilytystä varten. 

Ohjelma ja esiintyjät ilmoitetaan noin 3 päivää ennen matineaa. 

Konsertin kesto voi vaihdella.

Nuorisokoulutuksen matineat Sibelius-Akatemiassa

Nuorisokoulutuksen opiskelija- ja kamarimusiikkimatineat ovat sarja Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen klassisen musiikin opiskelijoiden konsertteja. Nuorisokoulutuksen tavoitteena on saada musiikillisesti lahjakkaat koulua käyvät lapset ja nuoret tavoitteellisen musiikinopetuksen piiriin. Konserttien nuoret esiintyjät tulevatkin eri puolilta Suomea. 

Lauantaikonserttien ohjelmat koostuvat pääasiassa nuorten soittajien loistokkaista solistinumeroista. Vaihtelevine ohjelmistoineen ne heijastelevat sekä nuorisokoulutuksemme opiskelijoiden tasokasta osaamista että tarjolla olevaa monipuolista instrumenttivalikoimaamme. 

Kamarimusiikki ja sen opiskelu avaa ovet maailmaan, jossa yksilöllisyys ja yhteisöllisyys kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä soittaminen kehittää, yhdistää ja rikastuttaa paitsi soittajia myös kuulijoita. Nuorisokoulutuksessa opiskellaan kamarimusiikkia pääasiallisesti Järvenpäässä, Kallio-Kuninkalan kurssikeskuksessa järjestettävillä viikonloppuleireillä, joiden päätteeksi järjestetään Helsingissä tähän sarjaan sisältyviä sunnuntaikonsertteja.

Vapaa pääsy /

Kahvi ja avec?

Vapaa pääsy

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut