Kokouspaikka luovassa ympäristössä – kokoustilat Helsingissä

Etsitkö kokouspaikkaa Helsingin keskustasta? Musiikkitalo tarjoaa Suomen parhaan sijainnin ja maailmanluokan puitteet!

Kokoustila keskellä Helsinkiä

Kun suunnittelet kokouksen järjestämistä, yksi tärkeimmistä kokouspaikan valintakriteereistä on sijainti. Musiikkitalo sijaitsee aivan upean pääkaupunkimme ytimessä. Naapureinamme ovat muun muassa Eduskuntatalo, Keskustakirjasto Oodi, Kiasma ja Sanomatalo. Niin päärautatieasema kuin Lasipalatsi, Kampin kauppakeskus ja Töölönlahtikin ovat vain kivenheiton päässä.

Järjestämällä kokouksen vaikkapa Terassilämpiössämme pääset ihailemaan Helsinkiä uudesta perspektiivistä. Lasiseinien läpi aukeaa näkymä Oodilta Eduskuntatalolle. Samaa avaraa näkymää pääsee ihailemaan myös päälämpiöstämme ja terassiltamme.

Kaikissa kokoustiloissamme on viimeisen päälle ajanmukainen esitystekniikka, joka takaa jouhevan kokouspäivän. Myös kokousstriimin lähettäminen onnistuu Musiikkitalosta kätevästi, samoin kuin hybridikokouksen järjestäminen, jossa osa kokouksen osallistujista on Musiikkitalossa ja osa etäyhteyden päässä. Meillä on rutkasti kokemusta erilaisten striimi- ja hybriditapahtumien järjestämisestä, joten voit huoletta antaa kokousstriimin käsiimme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua kaikissa kokouksen teknisissä järjestelyissä tai tarvittaessa hoitaa sen kokonaan puolestasi. Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja pyydä tarjous!

Kokoustarjoilut kruunaavat päivän

Tarjoiluista kokouspäivä muistetaan! Ravintolamme loihtii maittavat aamupalat ja lounaat, kokouksen päättävän herkutteluhetken ja lasilliset kuohuvaa, tai vaikka kokonaisen yhteisen illallisen. Tutustu Musiikkitalon valmiisiin menuihin tai kerro meille erikoistoiveesi. Rakennetaan yhdessä kokoustarjoilut, jotka sopivat täydellisesti juuri teidän tapahtumaanne!

Siirry takaisin sivun alkuun