Musiikkitalon terassi – keidas keskellä kaikkea

Yleisökapasiteetti: Lasikaton suojiin noin 60–100 henkilöä, koko terassialueelle jopa 300. Alue on laajennettavissa myös viereiselle nurmikolle.

Lava: Lava rakennettavissa tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot: Lasikaton alla on lämmittimet. Kiinteä äänentoisto ja esitysvalaistus. Kattavat tietoliikenneyhteydet. Tila on varusteltu myös TV-tuotantoja varten.


Musiikkitalon uusi terassi valmistui kesällä 2020. Tyylikäs lasikatettu terassi on kaupungin keskeisimpiä terasseja, ja siellä kuulee kesäaikaan livemusiikkia lähes joka päivä. Terassi on varattavissa myös monenlaisiin yksityistilaisuuksiin.

Kesäjuhlat, kick-off, lounaskokous, ulkoilmaseminaari,…

Terassi on varustettu myös liikuteltavin lasiseinin, ja kattoon on upotettu kiinteät lämmittimet. Näiden ansiosta terassilla voi järjestää tunnelmallisia tapahtumia pitkälle syksyyn.

Kulttuuritapahtumat

Keikat, konsertit, klubit.

Loistava tila yritystapahtumille: kokoustila, seminaaritila, cocktailtilaisuus…

Kesäpäivät, seminaarit, lanseeraukset, kokoukset… Musiikkitalon terassi on Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu erityisesti yksityistilaisuuksia varten. Terassi on varustettu täydellä tekniikalla, joten terassilta onnistuu niin striimi kuin vaikka kokonaisen televisio-ohjelman tekokin!

Yksityistilaisuudet

Häät, syntymäpäivät, juhlat,…