Aamiaisseminaari

Aamiaisseminaari on tehokas ja tiivis tapa kerätä työntekijät, asiakkaat tai sidosryhmät ”asian äärelle”. Muutaman tunnin mittainen aamiaisseminaari on osallistujille helppo ja mukavan energisoiva tapa aloittaa päivä, iltapäiväksi ehtii vielä hyvin toimistolle muiden töiden pariin.

Mikä on parempi kuin seminaari? No aamiaisseminaari!

Sana seminaari juontuu latinan kielen sanasta seminarium. Se on johdos sanasta semen, joka tarkoittaa siementä. Se kuvaakin seminaaria loistavasti, sillä seminaarin tarkoituksena on lisätä osallistujien tietoa, istuttaa siis “tiedon siemen”.

Musiikkitalossa järjestetään erilaisia aamiaisseminaareja viikoittain. Musiikkitalon keskeinen sijainti Helsingin ytimessä takaa sen, että kaikkien osallistujien on helppoa ja nopeaa tulla paikalle. Junat ja muut julkiset liikennevälineet tuovat lähes ovelle saakka, ja autolla saapuvat saavat autonsa parkkiin parkkihalliin, josta pääsee sisään suoraan hissillä – kuivin jaloin sateellakin.

Aamiaisseminaarissa on tietysti tärkeää seminaari ja sen puhujat, mutta nimensä mukaisesti yhtä tärkeässä roolissa on se aamiainen. Musiikkitalon ravintola loihtii tarjolle aamiaisen, joka sopii vaativimpaankin makuun. Suosimme suomalaisia makuja, lähiruokaa sekä luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan. Aamuun sopivat herkulliset tuoreet, täytetyt leivät, virkistävät smoothiet ja raikkaat marjat. Tai mitä ikinä keksittekin toivoa, Musiikkitalon keittiö kyllä toteuttaa!

Parhaat puitteet aamiaisseminaariin tarjoaa Musiikkitalo

Musiikkitalossa on monta upeaa tilaa aamiaisseminaaria varten. Kesällä aamun voi aloittaa vaikka katetulta terassilta. Terassin kattoon asennetut lämmittimet jatkavat terassikautta kuitenkin myös pitkälle syksyyn. Terassilla pääsee heti osaksi aamuun heräilevää Helsinkiä! Myös lasiseinäinen Terassilämpiö tulvii valoa, ja saa aivonystyrät toimimaan heti aamutuimaan. Rauhallisempaa aamua arvostaville sopivia tiloja ovat vaikkapa pohjakerroksen juhlava Paavo-sali, harmoninen Organo tai avoin Alalämpiö. Autamme sinua mielellämme valitsemaan tilaisuuteesi sopivimman tilan. Ota siis yhteyttä niin mietitään yhdessä, mikä olisi aamiaisseminaarillesi paras tapahtumatila.

Aamiaisseminaarissa huolitellun ja ammattimaisen loppusilauksen takaa toimiva tekniikka. Musiikkitalon ammattilaiset pitävät huolen siitä, että mikrofonit kuuluvat, valot palavat ja valkokankaalla tai näytöillä näkyy oikea esitysmateriaali. Musiikkitalossa on huippuosaamista myös striimien ja hybriditapahtumien toteuttamisesta, joten aamiaisseminaari voidaan vaivattomasti myös lähettää livenä niille, jotka eivät päässeet paikalle.

Aamiaisseminaarit ja muut yritystapahtumat turvallisuus huomioiden

Seminaarit ovat erinomainen keino oppia ja opettaa uutta sekä vaihtaa ajatuksia muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Seminaari on myös loistava tilaisuus vahvistaa yrityksesi brändiä tai jalkauttaa yrityksesi visio, missio ja arvot.

Musiikkitalo on alusta saakka ollut monien yritysten kohtaamispaikka. Meillä on kattava kokemus erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Musiikkitalo tarjoaa parhaat puitteet yritystapahtumiin Helsingissä. Olemme olleet mukana järjestämässä muotinäytöksiä, yritysjuhlia, huippujohtajille suunnattuja kongresseja sekä suuria illallistilaisuuksia. Tämän lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia pienempiä ja suurempia kokouksia ja seminaareja. Meillä voit pitää niin virallisia puhetilaisuuksia kuin myös rennompia tapahtumia yrityksesi henkilöstölle, sidosryhmille kuin asiakkaillekin. Erinomaiset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Tämän lisäksi Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi lisäarvoa, jota et muualta saa.

Musiikkitalossa osataan pitää huolta myös koronaturvallisuudesta.Haluamme varmistaa, että Musiikkitalo on turvallinen paikka yleisölle ja asiakkaille, esiintyjille ja tapahtumajärjestäjille sekä talon henkilökunnalle.  WC-tiloja ja käsien desifiointimahdollisuuksia on runsaasti, paikalla on selkeät opasteet, tilojen puhtaus on ensiluokkaista, ja ilmanvaihtoa on tehostettu. Tapahtumat järjestetään vallitsevien rajoitusten mukaisesti huomioiden esimerkiksi turvavälit.

Siirry takaisin sivun alkuun