Kokouspaketit

Kokouksen tai tapahtuman järjestämisessä ovat hyvänä apuna valmiit menut ja kokouspaketit. Nappaa ideoita ja kerro omat toiveesi!

Kokouksen järjestämisessä on usein paljon työtä – puhumattakaan isommasta tapahtumasta. Me haluamme tehdä järjestämisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Alla olevat menut ja kokouspaketit toimivat hyvänä lähtökohtana tapahtuman tarjoilujen suunnittelussa. Kaikki on kuitenkin myös räätälöitävissä juuri toiveidenne mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kukaan ei jaksa keskittyä painavaan asiaan koko päivää syömättä ja kokouspäivä muistetaankin sen maittavista tarjoiluista! Musiikkitalossa voimme tarjota teille haluamanne kokouspaketit, jotka sisältävät kokoustilan lisäksi kokoustekniikan, aulapalvelut sekä kahvi- ja/tai ruokatarjoilun. Ravintolamme loihtii maittavat aamupalat ja lounaat, kokouksen päättävän herkutteluhetken ja lasilliset kuohuvaa, tai vaikka kokonaisen yhteisen illallisen. 

Tutustu valmiiden kokouspakettiemme menuihin tai kerro meille erikoistoiveesi. Rakennetaan yhdessä kokoustarjoilut, jotka sopivat täydellisesti juuri teidän tapahtumaanne! Valitse kokouspaketti, kun haluat toimivat kokousjärjestelyt maittavine tarjoiluineen, helposti ja mutkattomasti Musiikkitalosta!

Kokous- ja koulutusryhmille hyvin soveltuvia tilojamme ovat mm. Terassilämpiö, Organo, Black Box tai Camerata. Erinomaiset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Tämän lisäksi Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi lisäarvoa, jota et muualta saa.

Lataa kokouspaketit ja menut alta

Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Musiikkitalon upeissa puitteissa Helsingin ydinkeskustassa. Valmiit pakettimme säästävät aikaasi olennaiseen!