Kokouksen tai tapahtuman järjestämisessä ovat hyvänä apuna valmiit menut ja kokouspaketit. Nappaa ideoita ja kerro omat toiveesi!

Kokouksen järjestämisessä on usein paljon työtä – puhumattakaan isommasta tapahtumasta. Me haluamme tehdä järjestämisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Alla olevat menut toimivat hyvänä lähtökohtana tapahtuman tarjoilujen suunnittelussa. Kaikki on kuitenkin myös räätälöitävissä juuri toiveidenne mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kukaan ei jaksa keskittyä painavaan asiaan koko päivää syömättä ja kokouspäivä muistetaankin sen maittavista tarjoiluista!

Tutustu valmiisiin menuihimme tai kerro meille erikoistoiveesi. Rakennetaan yhdessä kokoustarjoilut, jotka sopivat täydellisesti juuri teidän tapahtumaanne!

Kokous- ja koulutusryhmille hyvin soveltuvia tilojamme ovat mm. TerassilämpiöRavintola – Klubi, Paavo-sali tai Black Box. Erinomaiset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Tämän lisäksi Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi lisäarvoa, jota et muualta saa.

Lataa kokousmenut alta

Siirry takaisin sivun alkuun