Järjestä tapahtuma

Kun järjestät yritystapahtuman tai konsertin, tee se tyylillä! Sinun tarvitsee vain varata tilat, me huolehdimme kaikesta muusta. ❤️

Pyydä tästä tarjous tai klikkaa alta ja aloita tapahtumasi suunnittelu heti!

Tarjositpa yleisöllesi asiaa, viihdettä, loistoa tai kaikkia näitä, huolehdimme että tunnelma kohoaa ja tekniikka toimii nuotilleen toiveittesi mukaan. Musiikkitalossa kaikki on mahdollista. Avanti!

Valitse tapahtumasi tyylin ja soundin mukainen tila keskellä Helsinkiä!
Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!
Lounaskokous, illallinen, viinien maistelu tai poreilevat cocktailit? Me loihdimme myös makuelämyksiä!
Kerää ideoita muiden tapahtuma- ja konserttijärjestäjien kanssa toteuttamistamme tapahtumista.
Hio yksityiskohtia, panosta tunnelmaan ja tee tapahtumastanne vieläkin parempi!

Tapahtuman järjestäminen Musiikkitalossa

Tapahtuman järjestäminen sisältää useiden eri osa-alueiden hallintaa: suurin osa liittyy käytännön asioihin kuten tekniikkaan, puhujien ja tapahtumapaikan valintaan, tilan somistamiseen ja valaistukseen sekä tarjoiluihin. Vaikka tapahtumaa ei kannata suunnitella aivan jokaista pientä yksityiskohtaa myöten, on selkeällä tapahtuman aikataululla ja rungolla selkeä rooli onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. Tapahtuman järjestäjän työ helpottuu, kun osa vastuista jaetaan alan ammattilaisille jo suunnitteluvaiheessa.

Tapahtumapaikan sekä tapahtumapalveluiden valinta on ennakointia parhaimmillaan. Hyvällä ennakkosuunnittelulla voidaan varmistaa, että tapahtuman laatu on paras mahdollinen. Hyvään tapahtumasuunnitelmaan kuuluu myös muutoksiin varautuminen, sillä livetapahtumissa voi sattua ja tapahtua mitä vaan. Yllätyksiä tulee monesti eteen joko ennen tapahtumaa tai sen aikana, eikä niitä kannata pelätä. Tapahtuman kuluessa sattuu joskus yllättäviä asioita, mikä edellyttää nopeaa reagointia ja ongelmanratkaisutaitoja. Esimerkiksi tekniikan temppuillessa Musiikkitalon tekninen tiimi osaa ratkaista ongelmat ripeästi ja tapahtumasi pääsee jatkumaan jouhevasti. Monesti erilaiset häiriöt ja viat pystytään ratkaisemaan niin, että yleisö ei tiedä mitään ongelmaa olleenkaan.

Järjestä tapahtuma Helsingin ydinkeskustassa

Musiikkitalossa huolehdimme ammattitaidolla myös tapahtumien turvallisuudesta. Talon oman tapahtumapalvelutiimin jäsen on aina paikalla huolehtimassa, että kaikki sujuu niin kuin pitää. Yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta ja tarvittaessa myös ensiavusta vastaa Musiikkitalon yhteistyökumppani Avarn. Musiikkitalo on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, jonka kanssa järjestät taatusti laadukkaan ja onnistuneen tapahtuman.