Kokoustilat ja yritystilaisuudet Helsingin sydämessä

Uncategorized

Musiikkitalon terassi ja Laulupuut-veistos.

Musiikkitalon monipuoliset kokoustilat

Helsingin Musiikkitalo tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille ja yritystapahtumille. Meillä on useita erilaisia tiloja, jotka soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Konserttisalimme, jossa on 1688 istumapaikkaa, on täydellinen suurille seminaareille ja konferensseille. Salissa on korkeatasoinen kuvatuotanto ja kalusto tapahtumien taltiointiin ja striimaamiseen.

Paavo-salissa on yli 200 istumapaikkaa, ja se soveltuu erinomaisesti yritystapahtumille ja juhlatilaisuuksille. Salissa on korkealaatuinen seminaaritekniikka sekä mahdollisuus tapahtumien striimaamiseen ja tallentamiseen. Lisäksi meillä on kokous- ja seminaaritila, joka sopii jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Tilassa on laadukas seminaaritekniikka ja puitteet striimaukselle.

Yritystilaisuudet keskellä Helsinkiä

Yritystilaisuudet Helsingissä saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun ne järjestetään Musiikkitalossa. Sijaintimme Helsingin ydinkeskustassa tekee meistä helposti saavutettavan paikan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Meillä voit järjestää monenlaisia yritystapahtumia, kuten seminaareja, konferensseja, koulutuksia ja asiakastilaisuuksia.

Tilamme soveltuvat myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten illallisille ja cocktail-tilaisuuksille.

Modernit tilat ja viimeisin tekniikka

Musiikkitalon tilat ovat moderneja ja varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Tämä takaa sen, että kokoukset ja yritystapahtumat sujuvat mutkattomasti ja ammattimaisesti. Esimerkiksi konserttisalissamme on korkeatasoinen kuvatuotanto ja kalusto tapahtumien taltiointiin ja striimaamiseen. Tämä mahdollistaa sen, että tilaisuutesi voi tavoittaa laajemman yleisön myös verkon kautta.

Paavo-salissa ja muissa kokoustiloissamme on korkealaatuinen seminaaritekniikka, joka takaa, että esitykset ja puheenvuorot sujuvat ilman teknisiä ongelmia. Lisäksi tiloissamme on mahdollisuus striimata ja tallentaa tapahtumat, mikä lisää niiden saavutettavuutta ja vaikuttavuutta.

Räätälöidyt palvelut yrityksille

Me Musiikkitalossa ymmärrämme, että jokainen yritystapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Yhteistyössä Compass Groupin kanssa voimme tarjota korkealaatuiset ravintolapalvelut, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Valmiit menumme korostavat vastuullisuutta, satokausiajattelua ja ilmastoystävällisyyttä, herkullisuutta unohtamatta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä tarjoilut tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopiviksi. Voit valita kauniisti somistetuista buffetpöydistä tai viimeistellyistä annoksista, jotka tarjoillaan pöytiin. Toteutamme myös näyttävät ja maukkaat cocktailkutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Sijainti ja saavutettavuus

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan paikan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Sijaintimme tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet, ja meiltä on lyhyt matka niin rautatieasemalle kuin lentokentällekin. Tämä tekee meistä ihanteellisen paikan kokouksille ja yritystapahtumille.

Lisäksi Musiikkitalon ympäristö tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja kulttuurielämyksiin. Voit yhdistää yritystapahtumaasi esimerkiksi vierailun taidenäyttelyssä tai nauttia kahvikupillisesta Musiikkitalon kahvilassa. Tämä tekee tilaisuudestasi entistäkin mieleenpainuvamman ja monipuolisemman.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Siirry takaisin sivun alkuun