Edustava yritystapahtuma

Hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on ikimuistoisin keino kertoa yrityksestäsi. Yritystapahtuma saa Musiikkitalossa näyttävät raamit.

Aamiaisseminaareista iltagaaloihin – järjestä yritystapahtuma Musiikkitalossa

Musiikkitalo on toimintansa alusta lähtien ollut monien yritysten kohtaamispaikka. Meillä on kattava kokemus hyvin erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Musiikkitalo tarjoaa parhaat puitteet yritystapahtumiin Helsingissä.

Olemme olleet mukana järjestämässä muotinäytöksiä, yritysjuhlia, huippujohtajille suunnattuja kongresseja sekä suuria illallistilaisuuksia. Tämän lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia pienempiä ja suurempia kokouksia ja seminaareja. Meillä voit pitää niin virallisia puhetilaisuuksia kuin myös rennompia tapahtumia yrityksesi henkilöstölle, sidosryhmille kuin asiakkaillekin.

Musiikkitalossa et ole koskaan yksin!

Musiikkitalo on kaikille avoin kohtaamispaikka ja konserttikeskus. Talossa työskentelee päivittäin yli 200 muusikkoa ja satoja opiskelijoita. Tämän vuoksi talossa tapahtuu koko ajan ja meillä on tekemisen meininki.

Erinomaiset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuutesi onnistumisen. Tämän lisäksi Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi lisäarvoa, jota et muualta saa.

Striimejä ja hybriditapahtumia

Musiikkitalo tarjoaa tilaisuuteesi tilojen lisäksi mm. valo- ja äänisuunnittelua sekä kuvatuotantoja dokumentaarisista tallenteista viimeisteltyihin videoihin.

Musiikkitalon huipputeknologia mahdollistaa myös esimerkiksi tilaisuuksiesi striimit sekä erilaiset hybriditapahtumat.

Esimerkkejä tapahtumatyypeistä: