Tapahtumapalvelut

Konsertti, kick-off, kokous vai gaala? Olemme virtuooseja kaikissa!

Luo tapahtumaasi tunnelmaa huippuluokan esitystekniikalla ja ravintolapalveluilla. Autamme myös tapahtumasi suunnittelussa ja markkinoinnissa. Olipa mielessäsi konsertti, kick-off, kokous tai gaala, me olemme virtuooseja kaikissa! Meiltä saat tapahtumapalvelut kattavasti ja ammattitaidolla.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on ikimuistoisin keino kertoa yrityksestäsi. Yritystapahtuma saa Musiikkitalossa näyttävät raamit.
Etsitkö kokouspaikkaa Helsingin keskustasta? Musiikkitalo tarjoaa Suomen parhaan sijainnin ja maailmanluokan puitteet!
Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Musiikkitalon upeissa puitteissa Helsingin ydinkeskustassa. Valmiit pakettimme säästävät aikaasi olennaiseen!
Striimaus kasvattaa yleisön määrää. Hybridissä osallistujia voi olla etänä ja läsnä, samoin puhujat voivat olla vaikka ympäri maailmaa. Yhteydet järje…
Musiikkitalossa kaikki kuulostaa paremmalta! Laadukkaat konserttisalit ja palveleva henkilökunta auttavat sinua upean konsertin järjestämisessä.
Teetä konsertista huippuluokan levytys tai äänitallenne. Teemme tarvittaessa myös pelkkiä äänityksiä ilman yleisöä.
Aamiaisseminaari on tehokas ja tiivis tapa kerätä työntekijät, asiakkaat tai sidosryhmät ”asian äärelle”. Muutaman tunnin mittainen aamiaisseminaari o…
Uuden kauden aloittamiseen liittyy aina innostusta ja jännitystä. Mikä olisikaan parempi tapa nostattaa yhteistä intoa ja energiaa, kuin organisaation…
Lounaskokous, illallinen, viinien maistelu tai poreilevat cocktailit? Me loihdimme myös makuelämyksiä!


Tapahtumapalvelut Helsingissä tuottaa Musiikkitalo

Kun tahdot järjestää unohtumattoman yritystapahtuman, käänny meidän puoleemme! Osaamiseemme ja ammattitaitoomme voit luottaa, oli sitten kysymyksessä pieni aamiaisseminaari, satojen henkilöiden asiantuntijatapahtuma, asiakastilaisuus tai yrityksen yksityistilaisuus. Palvelemme tarpeitasi niin live- kuin striimi- ja hybriditapahtumissa. Meiltä saat kokeneet tuottajat, teknikot ja tarvittaessa kaiken muunkin aina suunnittelusta toteutukseen.

Tapahtumien avulla vahvistat yrityksesi imagoa, brändiä sekä tärkeitä asiakassuhteita. Ammattimaisen tapahtumajärjestäjän avulla suunniteltu ja onnistunut tapahtuma jättää muistijäljen, joka ei unohdu ja palvelee siten yrityksesi markkinointia ja myyntiä pitkäjänteisesti. Tapahtuma on tehokas tapa vaikuttaa ja onnistunut tapahtuma synnyttää tunteita. Käänny Musiikkitalon tapahtumapalveluiden puoleen, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania tapahtuman järjestämiseen.