Loistava konserttisali

Yleisökapasiteetti: Konserttisalissa on 1693 istumapaikkaa, joista 1226 sijaitsee permantokatsomossa ja 467 parvikatsomossa. Saliin saa tarvittaessa 28 pyörätuolipaikkaa.

Lava: Salin keskellä sijaitseva 283 m2:n lava koostuu kiinteästä etuosasta ja 20 lavanostimesta, joista voidaan muodostaa 180 asteen orkesterikoroke.

Tekniset tiedot: Mikrofoninostimet, ääni-, valo- ja kuvatallennetarkkaamo, alaslaskettavat valkokankaat, teatterivalaisu- ja äänentoistojärjestelmä, kuuluttamo, induktiosilmukka sekä pukuhuonetilat noin 100 henkilölle. Korkealuokkaiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.


Konserttisalissa voit kohdata yleisösi täydellä 360 asteen katsomolla tai tarjota  perinteisen lavanäkymän hieman pienemmälle yleisölle. Katsomot sijaitsevat kahdessa tasossa. Salin akustiikka sopii vahvistamattomalle ja vahvistetulle musiikille, multimediaesityksille, näytöksille sekä puhetilaisuuksiin. Käytössäsi ovat huippuluokan esitystekniikka- ja taltiointipalvelut. 

Konserttisali, juhlasali, seminaarisali, vuosikokouspaikka… 

Kun haluat tehdä vaikutuksen suureen yleisömäärään, valitse tapahtumapaikaksi Musiikkitalon Konserttisali. Vain mielikuvitus on rajana, kun ideoit kanssamme ohjelmaasi ja sen tunnelmaa tukevan valo- ja äänimaailman. Toteutamme toiveesi hillityistä sävelistä ja sävyistä tajunnan räjäyttäviin elämyksiin. 

Kulttuuritapahtumat

Konsertit, musikaalit, oopperat, tanssi, stand up, sirkus, ilma-akrobatia.

Yritystapahtumat

Juhlat, gaalat, näytökset, tuotelanseeraukset, seminaarit, vuosikokoukset.