Loistava konserttisali

Yleisökapasiteetti: Konserttisalissa on 1693 istumapaikkaa, joista 1226 sijaitsee permantokatsomossa ja 467 parvikatsomossa. Saliin saa tarvittaessa 28 pyörätuolipaikkaa.

Lava: Salin keskellä sijaitseva 283 m2:n lava koostuu kiinteästä etuosasta ja 20 lavanostimesta, joista voidaan muodostaa 180 asteen orkesterikoroke.

Tekniset tiedot: Mikrofoninostimet, ääni-, valo- ja kuvatallennetarkkaamo, alaslaskettavat valkokankaat, teatterivalaisu- ja äänentoistojärjestelmä, kuuluttamo, induktiosilmukka sekä pukuhuonetilat noin 100 henkilölle. Korkealuokkaiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.


Konserttisalissa voit kohdata yleisösi täydellä 360 asteen katsomolla tai tarjota perinteisen lavanäkymän hieman pienemmälle yleisölle. Katsomot sijaitsevat kahdessa tasossa. Salin akustiikka sopii vahvistamattomalle ja vahvistetulle musiikille, multimediaesityksille, näytöksille sekä puhetilaisuuksiin. Käytössäsi ovat huippuluokan esitystekniikka- ja taltiointipalvelut.

Konserttisalissa järjestät laadukkaat konsertit – mutta myös unohtumattomat gaalat, seminaarit, paneelikeskustelut ja vuosikokoukset. Näiden lisäksi saliin sopivat erinomaisesti esittävän taiteen esitykset, esimerkiksi stand up -esitykset ja tanssinäytökset. Konserttisalin lava koostuu 20 liikkuvasta osasta, jotka voi nostaa tai laskea haluttuun muotoon.

Huippuammattilaisista koostuva esitystekniikan tiimimme suunnittelee kanssasi tapahtuman profiiliin täydellisesti sopivat äänet, valot ja projisoinnit. Konserttisalin monipuolinen ja nykyaikainen esitys- ja taltiointitekniikka mahdollistaa myös korkealaatuiset televisiotaltioinnit, verkkolähetykset ja levytykset.

Konserttisali, juhlasali, seminaarisali, vuosikokouspaikka… 

Kun haluat tehdä vaikutuksen suureen yleisömäärään, valitse tapahtumapaikaksi Musiikkitalon Konserttisali Helsingissä. Vain mielikuvitus on rajana, kun ideoit kanssamme ohjelmaasi ja sen tunnelmaa tukevan valo- ja äänimaailman. Toteutamme toiveesi hillityistä sävelistä ja sävyistä tajunnan räjäyttäviin elämyksiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme mahdollistaa, että konserttisi, juhlasi tai seminaarisi on teknisesti viimeisen päälle onnistunut. Konserttisalimme muovaantuu lähes minkä tahansa tilaisuuden tapahtumapaikaksi ja tilan optimaalinen akustiikka takaa mieleenpainuvan äänimaailman. Konserttisali nostaa arvokkuudellaan tapahtumasi profiilia ja sopii erityisesti niihin tilaisuuksiin, joihin “ihan kiva” ei yksistään riitä.

Kulttuuritapahtumatila

Konsertit, musikaalit, oopperat, tanssi, stand up, sirkus, ilma-akrobatia.

Tila yritystapahtumiin, seminaaritila, gaalatila…

Juhlat, gaalat, näytökset, tuotelanseeraukset, seminaarit, vuosikokoukset…Musiikkitalon Konserttisali taipuu moneen. Mikä tahansa tapahtuma onkaan kyseessä – monipuoliset tilamme mahdollistavat suuret ja pienet kokoontumiset.