Valaistuksesta voimaa tapahtumaviestintään

Musiikkitalo tarjoaa tapahtumajärjestäjille huippuluokan valosuunnittelua – ammattimaisesti toteutettu valomaailma tukee tapahtumasi luonnetta.

Visuaalisuus on viesti

“Valaistus ja ylipäätänsä visuaalisuus on tehokas viestien välittäjä”, toteaa Musiikkitalon valaistusmestari Antti Silvennoinen. Yritystapahtumassa valaistusta voidaan käyttää yhtenä markkinointiviestinnän kanavana, sillä voi tehostaa brändiä tai tukea tapahtuman luonnetta. Valaistus luo tapahtumaan hengen.

Musiikkitalo tarjoaa tapahtumajärjestäjille ainutlaatuiset puitteet sekä tilojensa että teknisen osaamisensa suhteen. “Meillä on yksinkertaisesti tarjota parasta mahdollista, mitä löytyy. Musiikkitalon kalustolla pystytään toteuttamaan asiakkaan toiveita lähes rajattomasti. Saamme luotua esimerkiksi seminaareihin todella näyttäviä interaktiivisia juttuja, joita voi laittaa live-lähetyksenä sosiaaliseen mediaan”, kertoo Musiikkitalon esitysteknikko Erik Roos.

Tyyli on vapaa

Musiikkitalon valaistusmestari Antti Silvennoinen ja esitysteknikko Erik Roos ovat käytettävissäsi sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että itse käytännön toteutuksessa.

Valaistuksen tyyli riippuu tapahtumatilasta ja tapahtuman luonteesta. “Jos vaikkapa seminaarissa halutaan pitää osallistujat virkeinä, onnistuu energian lisäys sopivan valaistuksen avulla”, huomioi esitysteknikko Erik Roos. Jos taas haluat vaihtaa päivän seminaaritunnelman vapaalle hetkessä, saat bilefiilikset käyntin valaistusta vaihtamalla.

Musiikkitalossa voit kokeilla myös erikoisempia juttuja. Erik Roos muistelee, että eräs asiakas halusi metsämäisen valaistuksen, johon tapahtumavieraat ihastuivat. Hyvin suunniteltu valomaailma luokin aivan uutta ilmettä kokouksiin tai seminaareihin, valosuunnittelua voi hyödyntää joko näyttävästi tai vaivihkaa taustalla. Musiikkitalon huippuunsa hiottu valaistustekniikka nostaa myös gaalaillalliset tai pikkujoulut uudelle tasolle – ammattimainen valaistus luo vieraille ainutlaatuisia hetkiä.

Rajatonta valosuunnittelua

Suomessa ei ole montaa Musiikkitalon kaltaista paikkaa, jossa tekninen kalusto on yhtä ensiluokkaista. Tapahtumajärjestäjälle tämä on hieno juttu, tilaisuuksien järjestäminen on huoletonta ja helppoa. Tekniikka ei takkuile ja voit keskittyä olennaiseen.

Valaistusmestari Antti Silvennoinen korostaakin, että Musiikitalon tekninen kalusto taipuu mihin vain. Jokaisessa tapahtumatilassa on oma vakiokalustonsa ja sen lisäksi mukaan voi ottaa liikuteltavaa kalustoa.

“Meille on kertynyt kokemusta sadoista tapahtumista, joten osaamme ideoida ja hoitaa käytännön asiat vankalla ammattitaidolla. Huomionarvoista on, että teknisiä rajoitteita ei juurikaan ole. Keskitymme asiakkaan kanssa siis siihen, mitä haluamme tehdä”, Antti Silvennoinen painottaa. Tapahtumajärjestäjälle tämä tarkoittaa sitä, että vain mielikuvituksesi asettaa rajat valomaailman luomiselle.