Saavutettavuus

Tällä sivulla kerromme, miten saavutettavuus on huomioitu Musiikkitalossa. Toivomme, että kynnys tapahtumiin osallistumiseen olisi meillä kaikin tavoin mahdollisimman pieni. Musiikkitaloon kaikki ovat tervetulleita!

Esteettömyys konsertissa

Musiikkitalon kaikissa saleissa on pyörätuolipaikkoja ja esteettömiä istumapaikkoja. Huomioithan, että Konserttisalissa on paljon portaita, joita pitkin kuljetaan muille kuin esteettömille paikoille. Suurimpaan osaan tapahtumista on saatavissa maksuttomia avustajalippuja.

Saapuminen Musiikkitalolle

Musiikkitalo on kynnyksetön talo, jossa esteettömyys on otettu huomioon monin tavoin. Lue alta ohjeemme saapumiseen ja talossa liikkumiseen. Paikan päällä sinua opastaa henkilökuntamme. Konserttien aikana henkilökuntamme palvelee info-pisteellä, aulassa ja naulakoilla. Muina aikoina saat parhaimmin opastusta info-pisteeltä.

Kehitysehdotuksia tai palautetta saavutettavuudesta

Haluamme parantaa ja kehittää saavutettavuutta Musiikkitalossa ja kuulemme mielellämme kehitysehdotuksesi tai palautteesi. Palautetta voit antaa joko verkkolomakkeen kautta tai suoraan henkilökunnallemme.