Musiikkitalon ravintola tekee kokouksista kokemuksia

Musiikkitalon ravintola on paljon muutakin kuin väliaikatarjoilua. Ravintolapalvelumme toteuttaa korkeatasoista gourmet-tarjoilua moniin erilaisiin yritystapahtumiin, kokoluokasta riippumatta. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä räätälöitynä yrityksesi toiveiden mukaan. Järjestä vaikka vuoden 2022 kick off tapahtuma, joka ei unohdu.

Kokous Musiikkitalossa nousee arjen yläpuolelle

Usein kokouksissa aikaa viettävät tietävät kuinka helposti tapaamisista tulee rutiinia, jossa kahvi ja viineri ovat vain osa pakollista protokollaa, siinä missä esityslista ja kokouksen laillisuuden tarkistaminenkin. Tärkeistä asioista keskustelu on kuitenkin hedelmällisimmillään, kun osallistujat kokevat tilaisuuden merkitykselliseksi. Korkeatasoinen kokoustarjoilu on yksi tekijä, jolla erottua loputtomien kokousten massasta ja tuoda positiivista energiaa esityslistalle.

Hyvän ruuan äärellä keskustelu tuo luontevasti lisää virtaa asiapitoisiin kokouksiin ja nostaa muutoin harmaat rutiinitapaamiset arjen yläpuolelle. Musiikkitalon ravintolapalvelut tekevät kokouksestasi elämyksen jonka osallistujat haluavat muistaa. Miellyttävä muistijälki pitää asiat tuoreena mielessä ja kokouksesta voi tulla tarina, joka kantaa kauas.

Kokoustarjoilu ja -tekniikka mittojesi mukaan

Musiikkitalon ravintolapalveluilla on tarjolla useita valmiita kokouspaketteja, jos kokouksen valmistelussa haluaa säästää aikaa ja vaivaa. Voimme kuitenkin tarvittaessa suunnitella tarjoilun menua ja somistusta myöten asiakkaamme näköiseksi.

Juuri yrityksesi näköinen, tarpeiden mukaan suunniteltu yksilöllinen tarjoilu jää mieleen. Ravintolamme toteuttaa menut halutessasi vaikkapa lähituotetuista raaka-aineista ja uusimpien ruokatrendien mukaisesti. Tarjoilu voi olla menulta valittu a la carte- ateria tai buffet-tyylinen ruokailu, tilaisuuden ja yrityksen luonteesta riippuen.

Musiikkitalossa on järjestetty lukuisia tapahtumia tarjoiluineen aina suurista illallistilaisuuksista pieniin aamiaiskokouksiin. Meillä on kattava kokemus yritystapahtumien järjestämisestä. Tarvittaessa toteutamme tilaisuutenne kokonaisvaltaisena elämyksenä, joka huolehtii kaiken tarjoilusta kokoustekniikkaan turvallisesti ja ammattitaidolla. Musiikkitalon luova ilmapiiri tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuista lisäarvoa.

Luodaan yhdessä yrityksellesi ainutlaatuinen startti uuteen vuoteen

Nyt kun vuoden loppu alkaa häämöttää, on hyvä aika kääntää katse ensi vuoteen järjestämällä yrityksellesi unohtumaton kick off vuoteen 2022. Miten olisi esimerkiksi aamiaisseminaari, jossa kiteytetään yrityksen tilanne ja tavoitteet seuraavalle vuodelle? Järjestämme viikoittain eri kokoisia aamiaistapahtumia, joissa synnytetään uusia strategioita ja istutetaan tuoreita ideansiemeniä itämään tulevaisuuden kasvun varalle. Konsepti on todettu toimivaksi.

Anna Musiikkitalon ammattilaisten hoitaa tekniikka ja aamupalatarjoilu tarpeittesi mukaan ja yrityksesi väki voi keskittyä käynnistämään uutta entistä parempaa vuotta inspiroivassa ympäristössä. Asiapitoisen startin päätteeksi voimme vielä tarjoilla lounaan. Ota yhteyttä niin järjestämme teille ainutlaatuisen alun vuodelle 2022.