Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Musiikkitalon kesäterassilla esiintyy etnopop-artisti ja laulaja-lauluntekijä Vilma Talvitie.

Vilma Talvitie on Helsingissä ja Istanbulissa asuva etnopop-artisti ja laulaja-lauluntekijä, joka kiertää esikoisalbuminsa julkaisukiertueella Suomessa ja maailmalla kesällä 2024.

Mistä mihin | Whereto -albumilla yhteen sulautuvat pop ja kansanmusiikki, sekä artistin nomadielämästä mukaan tarttuneet mausteet maailman musiikkikulttuureista.

Lauluissaan Vilma käsittelee kaunistelematta ihmismielen valoa ja vinoumia, tarttuu häpeää sarvista ja kaivaa luurangot kaapista. Kontrastia syväluotaaviin teemoihin tuo hänen valoisa ja kirkas äänensä, joka hakee voimaa itä-eurooppalaisista laulutraditioista.

Livenä Vilma on yhden naisen bändi – hän esiintyy kokonaisvaltaisen PianoBodyPerkussiot -instrumenttinsa kanssa, joka yhdistää laulua, pianon koskettimia ja kantta, kehorytmiikkaa, perkussioita ja tanssillista liikettä.

www.vilmatalvitie.com
Instagram
Facebook
Tiktok
Youtube
Spotify

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!