Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Radio Helsingin Kesälivessä lavalla elektronisen indiemusiikin nouseva tähti Orvokki.

Orgaanisesta musiikistaan ja ambient-henkisyydestään tunnettu huippulupaus Orvokki eli Orvokki Oittila on elektronisen indiemusiikin nouseva tähti. “Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi.” Orvokin musiikki tarjoaa turvallisen sylin vaikeiden tunteiden käsittelylle.

Aiempien omakustanteiden lisäksi Luova Records julkaisi Orvokin debyyttialbumin Kasvotusten (2023), joka sai ylistystä: muun muassa Helsingin Sanomien arviossa sille myönnettiin täydet viisi tähteä.

Spotify
Instagram

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!