Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Folkpop-yhtye Pegasos nojaa musiikissaan tekstilähtöisiin kappaleisiin ja stemmalauluun.

Pegasos on helsinkiläinen vuonna 2015 perustettu kuuden muusikon folkpop-yhtye, jonka musiikki nojaa tekstilähtöisiin, suomenkielisiin biiseihin ja stemmalauluun. Yhtye on saanut kiitosta koskettavista ja vaikuttavista keikoistaan, joissa kahden laulajan rehellinen läsnäolo, yhteen hiottu soundi ja soittajien ilmaisuvoima vetävät kuulijoita puoleensa poikkeuksellisella tavalla.

Pegasoksen toinen pitkäsoitto Ei mikään ole niin kuin eilen julkaistiin keväällä 2023. Yhtyeeltä on lisäksi ilmestynyt albumi Anna vielä aikaa (2020), omakustanne-EP (2017), sekä Pepe Willbergin kanssa toteutettu cover-versio Egotrippi-yhtyeen kappaleesta Varovasti nyt (2022).

Yhtye esiintyy Musiikitalon terassilla triokokoonpanona, laulajien Tuulikki Blomin ja Riina Riikosen sekä kitaristi Veikki Virkajärven voimin.

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!