Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Kesäterassilla esiintyvät folk-artisti Onni Rajaniemi sekä Vilma Jään runolauluyhtye JÄINE.

Onni Rajaniemi

Onni Rajaniemi on vantaalainen laulaja-lauluntekijä, jonka unenomainen folk on vaikuttunut niin juurimusiikista, vanhasta japanilaisesta popista, suomalaisesta laulelmasta kuin myös psykedeelis-progressiivisesta rokista. Hänen laulunsa ovat ekspressionistishenkisiä päänavauksia rakkaudesta, yksinäisyydestä, kaipuusta, hämmennyksestä ja omaan päänsisäiseen maailmaan hukkumisesta. Kaiken sitoo yhteen sävykäs ja paikoin vapaaseen improvisaatioon kallistuva kitaransoitto sekä kuulas, herkkä laulu.

Facebook
Instagram

JÄINE

Vilma Jään Jäine on uuden sukupolven runolauluyhtye, joka muodostuu ammattilaulajista kansanmusiikin sekä pop&jazz-musiikin kentiltä. Perinteiseen inkeriläiseen yhtyerunolauluun erikoistuneen kansanmuusikko Vilma Jään perustaman yhtyeen ohjelmisto koostuu Jään perinneinspiroituneista sävellyksistä, joissa laulajien tekninen taituruus pääsee loistamaan. Jäinen upeat sovitukset ja harmoniat syntyvät sekä etukäteen että hetkessä improvisoiden.

JÄINE: Vilma Jää, Erika Hammarberg, Anne-Mari Pitkänen ja Laura Maria Rinta

JÄINE
Vilma Jää

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!