Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Meri ja Tuuli Walleniuksen sielukas folkpop-duo esiintyy Musiikkitalon terassilla.

MeriTuuli on kahden kitaristilaulajan kokoonpano, joka soittaa sielukasta ja samalla voimakkaan tarttuvaa folkpoppia. Yhtyeen musiikin ytimessä on kaksossisarusten Meri ja Tuuli Walleniuksen taidokas kitaransoitto sekä upeat stemmalaulut. Kokoonpano julkaisi kolmannen pitkäsoittonsa ”Runot” vuonna 2023 saaden ylistäviä arvioita. Lokakuussa 2023 julkaistiin myös ”Siivet” -single.

Musiikkitalolla yhtyettä kuullaan duona. Konsertissa kuullaan duon omia kappaleita, valikoituja otoksia Runot-levyltä ja myös uusia, tänä vuonna julkaistavia uutuuksia.

Tuuli Wallenius: laulu, akustinen kitara
Meri Wallenius: laulu, sähkökitara

merituulimusic.com
Facebook
Instagram
Spotify
Youtube

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!