Arvioitu kesto

1 h 15 min., ei väliaikaa

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Vintage-pop-artisti Maiju Lehti kesäterassilla heinäkuussa!

”Nostalgia on vaarallinen ainesosa, mutta taitavissa käsissä siitäkin voi luoda kerrassaan upean vintage-pop aarteen.”
– Mika Roth, desibeli.net

Maiju Lehti on muusikko ja lauluntekijä Helsingistä, jonka kappaleiden ainesosina toimivat sentimentaalisuus ja nostalgia. Maijun musiikki on tarinoivaa suomenkielistä vintage-poppia, joka ottaa vaikutteita iskelmästä sekä folkista.

Maiju Lehti on julkaissut kaksi omakustanteista EP:tä (Vastarantaan, 2020 sekä Molemmat tiedetään, 2020), jotka ovat saaneet positiivisen vastaanoton eri musiikkiohjelmissa mm. Yle Radio Suomessa sekä Spotify Suomen editorial-soittolistoilla. Maiju työstää tällä hetkellä tulevaa debyyttialbumiaan, jonka on määrä valmistua syksyllä 2024.

Maiju Lehti, laulu, piano
Aapeli Hakala, koskettimet

maijulehti.com
Spotify

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!