Arvioitu kesto

1 h

Järjestäjä

Live Nation Finland Oy

LISÄKONSERTTI Maailmanlaajuisesti seurattu ja ihailtu laulaja, säveltäjä ja multi-istrumentalisti Jacob Collier konsertoi vihdoin Suomessa heinäkuussa!

Sukupolvensa nero, rytmimusiikin maailmantähti Jacob Collier kesällä Helsinkiin!

Sukupolvensa suurimpiin musiikillisiin neroihin lukeutuva Jacob Collier konsertoi vihdoin Suomessa heinäkuussa. Maailmanlaajuisesti seurattu ja ihailtu laulaja, säveltäjä ja multi-istrumentalisti esiintyy intiimissä soolokonsertissa Helsingin Musiikkitalossa tiistaina 23.7. Liput konserttiin myydään Ticketmasterissa.

Jacob Collier, 29, nousi musiikkimaailman puheenaiheeksi vuonna 2016, jolloin hän julkaisi debyyttialbuminsa “In My Room”. Kyseessä oli multi-instrumentalistin yksin kotonaan äänittämä levy, joka esitteli musiikillisen poikkeusyksilön ja toi nuorelle brittiartistille kaksi Grammy-palkintoa. Sittemmin Collier on tehnyt rakettimaisen nousun laajalti tunnustetuksi poikkeustapaukseksi ja isoksi tähdeksi, joka yhdistelee musiikissaan vaivattomasti popin, jazzin ja soulin aineksia. Collieria onkin kutsuttu yhdeksi sukupolvensa innovatiivisimmista muusikoista, jonka sävellykset tarjoavat kiehtovia seikkailuja edistyneen musiikkiteorian maailmassa. Yhteistyötä Collier on tehnyt muun muassa Coldpayn, John Mayerin, Ty Dolla $ignin, Tori Kellyn, Daniel Caesarin, SZA:n ja monien muiden kanssa.

Laajasta äänialastaan tunnnetun Jacob Collierin tuotteliaisuudesta ja villeistä visioista kertoo, että vuonna 2018 artisti julkaisi ensimmäisen palasen kaikkiaan neliosaisesta Djesse-albumisarjastaan, jonka viimeinen osa ilmestyy helmikuun lopulla. Sarjan albumit ovat esitelleet eri puolia Jacob Collierin musiikillisesta universumista ja tuoneet artistille joka julkaisun yhteydessä uuden Grammy-palkinnon. Collier on ainoa brittisäveltäjä, joka on voittanut Grammyn neljällä ensimmäisellä albumillaan.

Jacob Collier esiintyy eri puolilla maailmaa yhä isommilla estradeilla, sillä hän on siirtynyt suosionsa puolesta jo areenaluokkaan. Artisti tunnetaan poikkeuksellisen vaikuttavista ja yhteisöllisistä konserteistaan, joiden aikana hän usein muuntaa yleisönsä yhdeksi isoksi ja harmoniseksi laulukuoroksi.

Helsingin Musiikkitalossa koetaan heinäkuussa intiimi mutta varmasti pirskahtelevan ilmaisuvoimainen konsertti, kun Jacob Collier esiintyy soolona Suomen keskeisimmässä konserttisalissa. Collier on esiintynyt Musiikkitalossa kerran aiemmin – vuonna 2017 yhdessä Cory Henryn ja UMOn kanssa – mutta kesän vierailu on hänen ensimmäinen oma konserttinsa Suomessa. Rajallisen kapasiteetin myötä pääsylipuille on odotettavissa kova kysyntä, joten omat lippunsa kannattaa ostaa nopeasti!

Jacob Collier
Website
Instagram
TikTok
Facebook
Youtube