Arvioitu kesto

1 h 15 min.

Järjestäjä

Helsingin Musiikkitalo Oy

Globe Art Pointin konsertissa esiintyvät brasilialaislaulaja Nei Zigma ja räppäri Pete Santos.

EVOCAÇÃO NEGREIRA – POCKET SHOW – NEI ZIGMA

Jazzia, baiãoa, corimbaa, rockia, sambaa ja muita nykyajan sävyjä fuusiossa. Helsingissä asuva brasilialainen laulaja Nei Zigma esittelee taskushown uudesta albumistaan ​​”EVOCAÇÃO NEGREIRA”.

Muusikot Juuso Hannukaisen (lyömäsoittimet) ja Markus Holkon (saksofoni ja kosketinsoittimet) säestyksellä taiteilijan sävellykset esittelevät mustan brasilialaisen musiikin vaikutteita afro-etelä-amerikkalaista perintöä kunnioittaen.

Nei Zigma, laulu ja akustinen kitara
Juuso Hannukainen, perkussiot
Markus Holkko, saksofoni ja syntetisaattorit

Spotify
Instagram

Pete Santos

Syntymästään paimentolainen Pete Santos on asunut eri puolilla Yhdysvaltoja ja Eurooppaa ja ollut alttiina erilaisille kulttuureille ja niiden musiikkityyleille. Julkistettuaan useita musiikkiprojekteja viime vuosina, nouseva laulaja, räppäri ja lauluntekijä on alkanut yhdistää voimansa nimekkäiden artistien kanssa. Pete Santos tekee elämämusiikkia, joka on tulosta tapahtumarikkaasta elämästä ja syvästä intohimosta sielulliseen ja rytmiseen musiikkiin.

Pete Santos
Janely
Granger Simmons

Youtube
Instagram

Konsertin tarjoaa Globe Art Point.

Tapahtuma on osa Helsinki-päivää sekä Mirjam Helin -laulukilpailun Kaikki laulaa -oheistapahtuma

**

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 29.5.–3.8. klo 17 alkaen.

Kesäterassilla kuullaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaita muusikoita sekä muun muassa HelsinkiMission, Urkuyö ja Aarian sekä Maailman musiikin keskuksen tarjoamia konsertteja. Kesän mittaan lavalla nähdään monipuolinen kattaus mielenkiintoisia artisteja eri genreistä: pääsääntöisesti keskiviikkoisin on luvassa klassista tai kansanmusiikkia, perjantaisin jazzia ja lauantaisin poppia. Alkukesän torstai-iltapäivien ohjelmassa on Radio Helsingin Kesälive.

Tervetuloa after workeille nauttimaan kesäiltapäivistä!