Arvioitu kesto

2 h

Järjestäjä

Lain Huudon kannatusyhdistys ry

Ikimuistoinen 15-vuotisjuhlakonsertti täynnä tasokasta kuoromusiikkia.

Meillä on juhlat ja sinut on kutsuttu!

Lain Huuto juhlistaa taiteellisen johtajansa Paavo Hyökin johdolla 15-vuotista taivaltaan suuressa juhlakonsertissa, jonka ohjelmisto on tyylillä, taidolla ja tunteella rakennettu kokonaisuus monipuolista, tasokasta kuoromusiikkia sisältäen mm. useampia kantaesityksiä. Taattuun Lain Huudon tyyliin luvassa on ikimuistoinen ilta ja kokonaisvaltainen elämys, joka häkellyttää, naurattaa ja nostaa kyyneleet silmiin.

Lain Huuto on vuonna 2009 perustettu juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden kuoro, jonka laulajia yhdistää ammattikunnan lisäksi motivoitunut ja kunnianhimoinen asenne tasokkaan kuoromusiikin tekemiseen. Kuoro esiintyy ja konsertoi säännöllisesti, ja se on saanut useita tunnustuksia ja menestystä myös kansainvälisissä kuorokilpailuissa.

Paavo Hyökki toimii taiteellisena johtajana Mieskuoro Laulajissa, Chorus Cathedralis Aboensis (CCA) -sinfoniakuorossa, Suomen Mieskuoroliiton edustuskuoro Liiton Miehissä ja Lain Huudossa, joista kahdessa jälkimmäisessä niiden perustamisesta lähtien. Hän on tehnyt yhteistyötä myös useamman kuoron ja orkesterin kanssa, kuten EMO Ensemble, Key Ensemble, Lauluyhtye Rajaton, Club for Five, Radion Sinfoniaorkesteri ja Helsingin Kaupunginorkesteri.

Suosittelemme konserttia kaikille yli 7-vuotiaille. Konsertin kesto väliaikoineen on yli 2h