Paavo-sali

Yleisökapasiteetti: Esteettömään Paavo-salin katsomoon mahtuu jopa 320 istumapaikkaa.

Lava: Tarpeen mukaan joko korotettu lava tai tasainen lattia.

Tekniset tiedot: Monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, tarkkaamo, induktiosilmukka. Haluttaessa myös liikuteltavaa ääni-, valo- ja projisointitekniikkaa.

Muunneltava Paavo-sali

Paavo-salin muunneltava esiintymislava on samanlainen kuin Konserttisalin lava.  Näin tilaan saadaan nopeasti ja tarpeen mukaan puolikaaren muotoinen nouseva katsomo tai tasalattia. Paavo-salissa on myös monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka.

Yritystapahtumatila keskellä Helsinkiä 

Käytä Paavo-salin visuaaliset ja tekniset mahdollisuudet hyväksesi ja luo tapahtumaasi ainutlaatuinen tunnelma. Intiimissä salissa yleisö nauttii kulttuuritapahtumista, kuten musiikki- ja taide-esityksistä, konserteista, tanssiesityksistä ja stand upista.

Paavo-sali palvelee loistavasti myös erilaisissa yritystapahtumissa aina interaktiivisista seminaareista ja kokouksista tuotelanseerauksiin sekä ohjelmallisista cocktailjuhlista illallisiin – ja niin edelleen.

Musiikkitalon osaava henkilökunta on apunasi kaikissa tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Voimme ottaa hoitaaksemme koko tapahtumatekniikan, jotta tapahtumassa kaikki toimii niin kuin kuuluukin. Musiikkitalosta saat kattavasti kaikki tapahtumapalvelut tapahtumatiloista tekniikkaan ja tarjottaviin.