Rakastettu, koskettava kertomus lumiukon ja pienen pojan ystävyydestä ja jouluyön seikkailusta nyt sinfoniaorkesterin säestämänä.

Lumiukko on brittiläisen Raymon Briggsin samannimiseen lastenkirjaan perustuva ihastuttava animaatioelokuva. Se sai ensi-iltansa vuonna 1982, ja siitä lähtien sitä on esitetty Isossa-Britanniassa joka joulu. Myös meillä tämä lämminhenkinen elokuva on tullut televisiosta yli 30 vuoden ajan aina jouluaattoisin. Sen katsominen onkin muodostunut tärkeäksi osaksi monen suomalaisen jouluperinteitä. Kuten Lumiukko-kirjakin, myös elokuva on vailla dialogia. Sen kantavana voimana toimivat lumoava kuvitus sekä jo klassikoksi muodostunut tunnusmusiikki Walking in the Air, jonka on säveltänyt Howard Blake.

Elokuvakokemus nousee uudelle tasolle elävän musiikin ympäröidessä katsojan. Tämän konsertin muisto pysyy mielessä kaikki joulut.

Lisäksi konsertissa kuullaan ihanaa joulumusiikkia toisesta ihmeellisestä jouluyön tarinasta, Tšaikovskin säveltämästä Pähkinänsärkijä-baletista. Konsertin johtaa Nick Davies.

Konsertissa esitetään Lumiukko-elokuva.

Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee p. 020 707 0426 ma–pe klo 10–14 ja sähköpostitse ryhmat@musiikkitalo.fi.

Alkaen 11 € 22 € / 11 €

Kahvi ja avec?

Vantaan Viihdeorkesteri

Verkkosivut

Alkaen 22 € / 11 €

Osta liput

Kahvi ja avec?

Tilaa tarjoilut