Arvioitu kesto

2 h, sis. väliajan

Järjestäjä

Liljak Oy

Ihanat ilon tuojat Maria Lund ja Konsta Hietanen loistavat jälleen Syysunelmia 2024 - konsertissa

Kaksi upeaa Tähdet tähdet –kilpailun voittajaa, ylistetyt tähdet Maria ja Konsta, hurmaavat nyt konserttilavoilla. Monipuolisen ohjelmiston kappaleet saavat taatusti liikuttumaan, kyyneltymään, nauramaan ja kaiken huipuksi yllättymään. Konsertti ei jätä ketään kylmäksi.

Tähdet tähdet ohjelmassa Maria ja Konsta valloittivat taidoillaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Koko maan kattavalla Syyskiertueella he esittävät rakkaimpia kappaleitaan, kaikille tuttuja hittejä sekä arkistojen helmiä. ”Maria heitti idean yhteistyöstä, eikä minun tarvinnut paljoa miettiä. Aloin heti ideoida, sillä hän on niin monipuolinen laulaja ja huipputyyppi”, Konsta sanoo.

Maria yllättää
Maria Lund on syntynyt musikaaliseen perheeseen ja kehittänyt sekä jalostanut taitojaan jo yli 20 vuoden ajan. Hän on valloittava persoona niin laulajana kuin näyttelijänäkin, viimeisimpänä Helsingin Kaupunginteatterin Priscilla-musikaalissa. Maria voitti Tanssii tähtien kanssa – ohjelman parinsa Mikko Ahdin kanssa vuonna 2008. Keväällä 2023 Maria valittiin voittajaksi Tähdet tähdet –ohjelmassa.

”Työ Konstan kanssa on helppoa, sujuvaa ja inspiroivaa, niin on ollut ensitapaamisesta asti. Hän on rohkea heittäytymään erilaisiin hulluihin ideoihin. Lisäksi hän on luotettava partneri lavalla. Se on ominaisuus jota arvostan suuresti kovan ammattitaidon lisäksi”, Maria sanoo. Maria yllättää yleisön tanssimalla konsertissa. ”No ainakin tunnelmoin tanssiaskelin”, hän naurahtaa. ”Lavaliikunta on luonteva osa kokonaisuutta. Musikaaleissa pitää tanssia enemmänkin, joten olen pitänyt taitoa yllä. Hassua, mutta pienenä halusin balettitanssijaksi tai poliisiksi.”

Salkkaripoliisi rakastaa musiikkia
Muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen voitti Seppo Hovin luotsaaman Tenavatähti-kisan vuonna 1994, jonka jälkeen monilahjakas nuorukainen hurmasi Poika ja ilves- elokuvassa. Konsta pelasi nuorena jalkapalloa Lahdessa. Hänet valittiin vuoden pelaajaksi ja valiotuomarikerhon herrasmiespelaajaksi. Konsta on esiintynyt monissa äänirooleissa sekä TV-ohjelmissa, viime vuosina Salatuissa elämissä, oman muusikkouransa ohella. Konsta voitti Tähdet tähdet –
laulukilpailun keväällä 2022. Televisiossa tiuhaan tahtiin nähtävä näyttelijä sanoo olevansa ennen kaikkea muusikko, laulaja ja lauluntekijä. ”Viime aikoina keikat ovat olleet enemmän klubityylisiä, joten on ihanaa päästä taas pitkästä aikaa myös konserttisaleihin”, Kosta sanoo.

Ohjelmiston helmiä: tangoja, musikaalisävelmiä, ihania ikivihreitä kuten esim Habanera, Itke en lemmen tähden, Piano – man,

”Mukana on paljon muitakin ihania kappaleita. Tulkaa mukaan nauttimaan, sydämellisesti tervetuloa”, Maria ja Konsta sanovat.